Gregada uz chefa Petra Vlaka po starim receptima Mira Bogdanovića

Radionicu hvarske gregade za ljubitelje kuhanja i bonkuloviće (četvrtak, 28.11.) vodi vrsni splitski chef Petar Vlak, koji je bio šef kuhinje kuhinja Mazzgoon Fooda i restorana Mano, a kulinarstvu se učio od osnivača naše udruge Mira Bogdanovića, čovjeka koji je za života potakao novi val dalmatinske gastronomije. S Mirom je Petar četiri godine dijelio kuhinju, pa i danas koristi njegove recepture, a među njima i one koje je Bogdanović doradio iz starih zapisa. Tako će se četvrtak pripremati dvije tradicionalne gregade podijeljeni u timove kako bi malo potaknuli natjecateljski duh naših polaznika. Umijesiti će se domaći kruh te složiti desert iz hvarske tradicionalne gastronomije kako bi se priča o gregadi zasladila kako spada. Tu je članak o Petrovima podvizima u kužini, pa bacite oko…. https://www.24sata.hr/https://www.24sata.hr/…/ne-bacajte-ostatke-od-prsuta-pretvo…

Cijena tečaja je 450 kuna, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije (svih jela po završetku radionice).

Članovi amateri imaju pravo na 3 gratis tečaja po svom odabiru (odabir se vrši pri upisu). Iznos godišnje članarine je 750 kn po osobi

Prijaviti se možete na: mob. 099 319 89 61, mailom: na info@skmer.hr ili preko formulara na linku: https://www.skmer.hr/tecajevi-za-amatere/

foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Scroll to Top