GRILL MAJSTOR – U dva dana naučite tajne pripreme mesa, povrća i ribe na roštilju, a gradivo utvrdite malim gozbama na kraju radionica

petak (16-20 h) i subota (9-15 h) , 21. & 22. listopada 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Split👌👌

Bilo to gradelavanje, roštiljanje ili pečenje na žaru, jedno je isto – od davnina to je društveni događaj, ritual koji okuplja ljude, pruža dobru zabavu, popravlja raspoloženje. Ne zna se točno kad se počelo s roštiljanjem, no postoje nalazi da su naši špiljski preci pekli i prije 1 400 000 godina.

Na prvoj dvodnevnoj radionici za ljubitelje kuhanja doznat ćete sve o temperaturama, odležavanju, odabiru ugljena i ostalom kako bi dobili vrhunske arome uz Kotanyi suhe marinade bez pojačivača okusa i natrij glutaminata.

Polaznici će s našim chefovima pripremati meso, ribu i povrće na vanjskom roštilju (kod nas se radi o opakom Big Green Eggu), grill tavi i električnom roštilju. ♨️

Pripremat će se bifteci, T-bone teleći steak, pačja prsa, svi dijelovi piletine, riba ovisno o ponudi s ribarnice te razno povrće. Osim toga obradit će se i pretpriprema kao što su začinjavanje, mariniranje i odležavanje.

Uz grilanje polaznici će na radionici pripremati i priloge, umake te domaći kruh, a oba druženja ćemo zaključit ozbiljnim degustacijama.

👉Cijena: 1469 kn (195 eur), a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije svih jela po završetku radionice.

 

📞☎️📲📞☎️📲PRIJAVE: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara:

Sponzori

Scroll to Top