GRILL ‘N’ CHILL…pogledajte kako je to bilo

Iza nas je cijeli tjedan posvećen roštiljanju u ŠKMER Akademiji…Nakon četverodnevne AKADEMIJE GRILLA za profesionalce, u četvrtak navečer održali smo radionicu za amatere GRILL ‘N’ CHILL. Koristili smo neizostavne začinske mješavine za suho mariniranje Kotanyi – bez pojačivača okusa i natrij glutaminata, a, između ostalog, peklo se i na Big Green Erggu, vrhunskom roštilju od keramike koje koristi i NASA. Bacite oko na galeriju Toma Dubravca/Cropix.

Na Akademiji Grilla u 4 dana pripremilo se obilje mesa, ribe, povrća, priloga , umaka, peciva…Pokazali smo polaznicima različite tehnike na vrhunskom roštilju Big green eggu i drugim načinima pripreme, te kako odabrati meso i ribu, začine, te kako koristiti vrhunske suhe marinade Kotanyi i štošta drugo.

Tu su savjeti i recepti: https://www.kotanyi.com/hr/pocnimo-rostiljati/

Scroll to Top