GRILL’N’CHILL radionica…roštiljajte kao profesionalac

četvrtak 17-21 h, 08. veljače 2024., ŠKMER Kuharska Akademija

Zaboravite dosadne roštilje i spremite ste za kulinarsku avanturu s našim chefovima! Pred vama je bogata radionica modernog grillanja koja će poslovično završiti gozbom. Stižu svježe ideje, suvremene tehnike pripreme i okusi kojima ćete vaša iznenaditi nepca.

Pripremajte s nama sočne komade mesa marinirane u alkemijski složenim začinskim mješavinama, tunine odreske s grilla koji se tope u ustima, mesne delicije iz tradicije toskanske kuhinje kao što je Fiorentina odrezak. Na repertoaru su i rebarca pripremljena po teksaški, odnosno kako u kućnim uvjetima dobiti što vjernije “Texas-style ribs” okuse, naučit ćete kako marinirati i peći pileća prsa da postanu sočan zalogaj, a čeka vas šarenilo priloga i umaka kojima će se zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane.

Samo kod nas ćete naučiti kako kombinirati najfinije sastojke s kreativnim marinadama i začinima te iskoristiti sve prednosti modernih tehnika roštiljanja. I ne zaboravite – roštilj nije samo za ljeto! Naučite kako uživati u savršeno pečenom mesu, ribi i povrću tijekom cijele godine.

Pridružite nam se na ovoj gastronomskoj ekspediciji i otkrijte tajne najboljih grill majstora. Jamčimo vam nezaboravan doživljaj za sva vaša osjetila!

JELA NA RADIONICI:

  • Fiorentina odrezak
  • Tagliata s grilla
  • Tuna s roštilja
  • Svinjska BBQ rebarca
  • Sočna pileća prsa s grilla

Prijavite se već danas i prepustite se čarima modernog roštiljanja!

 

Cijena tečaja je 70 EUR, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

Scroll to Top