GRILL’N’CHILL radionica 2…roštiljajte kao profesionalac

četvrtak 17-21 h, 18. svibnja 2023., ŠKMER Kuharska Akademija

Pred nama je nova radionica grilanja za ljubitelje kuhanja koja će po običaju završiti malom gozbom. Pripremat ćemo biftek i ramstek, patku i piletinu te razno povrće na kamodo roštilju na drveni ugljen, te grill tavama, a sve u posebnim suhim marinadama. S našim chef edukatorima složit ćete priloge, umake, salate te pecivo za roštilj, a naučit ćete i o temperaturama, odležavanju te odabiru ugljena kako bi dobili vrhunske arome mesa kojim ćete oduševiti goste na druženjima, pa i u manjim objektima.

Upoznat ćemo vas s radom na Big Green Egg, posebnom roštilju od keramike koju koristi NASA, a ima bazu i poklopac s dimnjakom s iznimnim izolacijskim svojstvimaa i reflektiranjem topline što uvjetuje da se razvijaju toplinski valovi koji daju poseban okus sastojcima i jelima.

Za suho mariniranje na radionici korisiti ćemo pomno osmišljene začinske mješavine Kotanyi koje pospješuju sazrijevanje mesa, omekšavaju ga, daju bolji okus te produljuju trajnost. Ono što volimo istaknuti jest da u ovim začinima nema natrij glutaminata, pojačivača okusa i umjetnih boja.

PRIPREMAMO:

 

biftek

ramstek

patka

piletina

prilozi

umaci

 

Cijena tečaja je 75 EUR (565,09 HRK), a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

Scroll to Top