Hausbrandt i Ronnefeldt…stoljetna iskustva i slojeviti okusi u šalicama obiteljskih i heritage hotela

Na nedavnom Na Biseru mora 2024. tvrtka Ribili je predstavila prestižne brendove s bogatom stoljetnom tradicijom – Hausbrandt kavu i vrhunske čajeve Ronnefeldt. Tom prilikom demonstrirali su kako uvođenjem premium čajeva možete unaprijediti iskustvo gostiju u vašim obiteljskim i heritage hotelima te ih uklopiti u svjetski trend Tea-timea, koji osim što sažima povijest, bezvremensku kvalitetu pruža te vrhunski doživljaj gostu koji traži nešto više od suhoparne i predvidive hotelske konfekcije.

„S ponosom smo predstavili najbolje čajeve svijeta koji već više od 200 godina nastaju u tradiciji obitelji Ronnefeldt. Ti čajevi dolaze iz zemalja s najboljim uzgojem, poput poznatih čajnih vrtova u Assamu i Darjeelingu na obroncima Himalaje, Yunnana u Kini, Japana, Afrike i Južne Amerike. Svaki list čaja pažljivo se bere i sortira ručno, a posebnu pažnju posvećena je održivosti i ekološkoj osviještenosti. Naime, Ronnefeldt je prvi izbacio liniju 100% bio, vegan i eco friendly čajeva, čiji su sastojci organski uzgojeni, proizvedeni i prerađeni kako bi bili potpuno veganski. Svi sastojci se uzgajaju u certificiranim organskim vrtovima“ – istaknuli su iz Ribilija.

Ovaj brend već 200 godina piše povijest čaja, od kada je Johann Tobias Ronnefeldt krenuo u potragu za najboljim čajevima iz dalekih zemalja, danas su vodeći svjetski brend u luksuznoj hotelskoj i ugostiteljskoj industriji. Uz čajeve, Ribilijeva ponuda obuhvaća i širok asortiman Hausbrandt kave. Ova kava nosi ime po austrijskom oficiru trgovačke mornarice Hermanu Hausbrandtu, koji je sa svojom obitelji osnovao prvu pržionicu sirove kave u Trstu 1892. godine.

„Kroz kombinaciju nove tehnologije i tradicionalnih metoda, Hausbrandt i danas prži kavu vrhunske kvalitete koja se prodaje diljem svijeta. Naša selekcija Hausbrandt kave u kapsulama pruža bogatstvo okusa i aroma, čineći svaku šalicu kave posebnom. Bez obzira jeste li ljubitelj robuste ili arabica kave, zadovoljiti će potrebe. Uz čajeve i kavu, nudimo i savršenu sinergiju s vašim ugostiteljskim objektima. Naše ponude, obogaćene stoljetnim iskustvom i slojevitim okusima, pružit će vašim gostima nezaboravno iskustvo, istinski poštovanje tradicije i vrhunski gastronomski užitak“ – istaknuo je Dino Dotur iz Ribilija.

Scroll to Top