HAUTE PATISSERIE: Slastičarski master class prestižne škole Alaina Ducassea donosi obožavane pariške tea-time slastice

17. – 20. svibnja 2022., (32 sata) , ŠKMER Kuharska Akademija, Split, Jobova 2

Iako su Britanci prihvatili popodnevni čaj do te mjere da je postao kulturna institucija, Francuska kao višestoljetni lider Haute Cusine, ima povlašteno mjesto u kreiranja ponude čajnog stola, posebice u pariškim lokalima gdje na ovaj užitak hrle gosti cijelog svijeta. Čin ispijanja čaja u Francuskoj datira iz 17. stoljeća i dugo je bio povezan samo sa zabavom aristokracije. Bilo da tražite popodnevni čaj koji se poslužuje na luksuznom poslužavniku u kakvom vrhunskom hotelu ili šalicu na ležernijem mjestu, zasigurno ćete pronaći nešto što vam odgovara na edukaciji i slastičarskom treningu BOUTIQUE AND TEA-TIME DESSERTS / PETITS GATEAUX.

Pastry Chef Master Class by Ecole Ducasse

Pod vodstvom Ecole Ducasse pastry instruktora Valentina Sancheza između ostalih tema, proći će se i cjelokupan Tea-Time asortiman – od malih torti, slatkih zalogaja i monoporcija kakve se služe u prestižnim restoranima Alaina Ducassea kao što možete vidjeti u potonjem videu o Alain Ducasse au Plaza Athénée, restoranu velikog chefa ovjenčanom s 3 Michelinove zvjezdice.

 

 

Scroll to Top