JUNIOR CHEF: Burgere smo slistili, u subotu igramo se veganskim delicijama, a tjedan poslije mijesimo pizze kao napuljski pizzaoli

Junior vegani: subota 9-13 sati, 12. rujna 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2/ cijena 150 kn

Pizza@Home – subota 9-13 sati, 19. rujna 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2/ cijena 150 kn

Pravljenje burgera, peciva i ukusnih priloga su naši mladi kuhari usvojili prošlog tjedna što možete vidjeti u galeriji fotki, a u subotu, 11. rujna, zakazana je novi master class iz ciklusa za djecu i mlade – Junior vegani, na temu zdravih, ali i trendovskih vege jela.

Dakle, onih koja nisu puki i dosadni nadomjesci mesu, već delicije poput falafela, hummusa (namaza od slanutka i tahinija), majoneza i moussea od aquafabea – tekućine nastale prilikom kuhanja slanutka koja je osvojila veganske gurmane i znalce jer se napokon našla izvrsna i zdrava alternativa jajima za slastice i slana jela.

 

U trećem nastavku subotnjeg serijala Junior Chefa koji će se održati 19.rujna, master class je, pak, o pizzama kakve možete napraviti u svom domu, a da ukusom i strukturom ne zaostaju puno za onima u pravim pizzerijama.

Male chefove ovom ćemo prigodom poučiti kako napraviti pizzu u kućnim uvjetima (Pizza@Home), a pokazat ćemo vam tehnike izrade tijesta za pizzu kako to rade prave pizzajoli i Napolitanci, zatim raditi savršene domaće umake, preljeve i druge dodatke kojima će vaša pizzu oduševiti prijatelje i ukućane.

Radionice su namijenjene za djecu i mlade od 6 do 18 godina i stoje 150 kuna, a polaznici će biti podijeljeni po timovima ovisno o dobi.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na: 099 319 89 61, nives@skmer.hr ili prijaviti svog Junior Chefa formularom na linku:

https://www.skmer.hr/kuharske-radionice-junior-chef/

Scroll to Top