HUROM – Vrhunski sokovnici za ugostiteljstvo kojima bi i Popaj pravio sokove

Naš zagrebački partner Enzita, ekskluzivni je uvoznik i ovlašteni distributer vrhunskih brendova uređaja za pripremu i obradu hrane, a među njima su i Hurom sokovnici kojima se svijet oduševljava njihovim inovacijama i kvalitetom od 1974. godine. Kroz godine istraživanja i razvoja Hurom su postali najprodavaniji sokovnici na svijetu, a njima je moguće cijediti sok iz svih voćnih i povrtnih namirnica, pa i iz onih u kojima se nalazi minimalni sadržaj soka kao što su cikla i batat.

Zahvaljujući niskoj brzini okretaja (43 ili 80 u minuti, ovisno o modelu) u Hurom sokovnicima sok se ne zagrijava te ne oksidira. Tako sva nutritivna svojstva soka ostaju sačuvana. Hurom sokovnici izrađeni su od vrhunskih materijala koji ne sadrže štetne bisfenole (A i S) te je njihov doticaj s namirnicama u potpunosti siguran. Donosimo vam Enzitine recept za Popaj sok koji se, dakako, priprema u Huromu, kao i video pripreme Brigitinog soka.

POPAJ SOK:

100 g špinata

70 g celera

230 g jabuke

Narežite špinat i celer na manje komade, otprilike od 3-4 cm, a jabuke na četvrtine kojima ste odstranili koštice. Ubacite sastojke u sokovnik.

Scroll to Top