Idućeg tjedna u Splitu ulazimo u svijet jednog od najvećih kuhara današnjice….prijavite se na zvjezdani master class BEST OF INTERNATIONAL ALAIN DUCASSE

Želite li na svom jelovniku imati jela 3 Michelin star jela restorana planetarno poznatog chefa  i gurua francuske gastronomije – Alaina Ducassea, prijavite se na četverodnevnu hands on majstorsku radionicu BEST OF INTERNATIONAL ALAIN DUCASSE koja će se održati 21.-24. 11.2023. u splitskoj ŠKMER Kuharskoj Akademiji.

Pod imenom Alain Ducassea danas posluje čak 34 restorana na tri kontinenta i u sedam zemalja – od Pariza do Tokija, a okrunjeni su s preko 20 Michelinovih zvjezdica.

Kulinarski trening u Splitu jedino je gostovanje njegove škole visoke gastronomije ÉCOLE DUCASSE u regiji, namijenjeno chefovima koji traže savršenstvo i žele svoj rad obogatiti posebnim idejama, tehnikama i vještinama najprestižnijeg svjetskog kuharstva. Prijave su pri kraju, a na edukaciji ne uče se samo recepti, već potpuni koncepti, najsuvremenije tehnike kuhanja i metode obrade namirnica, sama esencija kulinarstva koja objedinjuje modernost s tradicijom, ispunjavanja najviša očekivanja gostiju i poštivanje namirnica.

Nedavno je, dodajmo, École Ducasse proglašena je za najbolju kulinarsku školu na svijetu na World Culinary Awards u Dubaiju, a  titule koje su osvojili nose naziv World’s Best Culinary Training Institution and Europe’s Best Culinary Training Institution for 2023.

 

TEME MASTER CLASSA:

– Kreiranje prikladnog jelovnika za internacionalnu klijentelu na visokokvalitetan način

– Usvajanje specifičnih tehnika i priprema, kuhinjskih koncepata, metoda kuhanja i procesa regeneracije hrane.

– Recepti Alain Ducasse 34 restorana SAD-a, Azije, Istočnog i zapadnog Mediterana…kao što su „hobotnica i cikla na žaru na perzijski način“, „ceviche od orade, mrkve i nevena“, „grdobina, butarga kakaov grah i ružmarin“, a tu je i niz drugih mesnih i vegetarijanskih haute cuisine specijaliteta koja možete prilagoditi potrebama vašeg objekta.

 

PRIJAVE I INFORMACIJE: na info@skmer.hr / +385 99 319 89 61

ONLINE:

Mediterranean Culinary Arts Ecole Ducasse

 

Voditelj: Julian Mercier, Executive Chef of the Ducasse schools

Broj sati: 32 sata Trajanje programa: 4 dana

Cijena po polazniku: 1.990 EUR (14.993,66 HRK)

Cijena po polazniku s uključenim smješajem na bazi 5 dana: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK) Redovni članovi imaju popust 20% Način plaćanja: 20% od iznosa kao potvrda rezervacije termina, preostali iznos do kraja programa.

Polaznicima osiguravamo: ECOLE DUCASSE Master Class recepture i upute ECOLE DUCASSE Certifikat

Scroll to Top