IKKER 2020: Radionica pripreme ribe po Haute Cuisine standardu

11-14 sati, 19.veljače 2020. aparthotel Miramare, Makarska

Pozivamo ugostitelje, chefove i F&B managere s područja Makarske na besplatnu radionicu o vrhunskim tehnikama pripreme ribe s idejama za uvođenje novih jela i osvježenje jelovnika. Riječ je pripremi atraktivnih morskih jela suvremenim tehnikama utemeljene po Haute Cuisine standardu, dakle, onom koji objedinjuje preciznu pripremu i besprijekornu prezentaciju. Dakle radi se o izdvojenom dijelu programa Mediterranean Culinary Arts koji Šefovi kuhinja europskih i mediteranskih regija provode diljem Hrvatske. Da dobijemo najbolje namirnice, koje ćemo kasnije dakako i kušati, pobinuti će se tvrtka Centaurus koja stoji iza lanca Gastro ribranice Brač vrhunskih distributera ribe, odnosno osiguravaju SVE IZ MORA.

Edukacija će održati u sklopu kulinarskog natjecanja 6. Interregionalnog kupa kuhara europskih regija (IKKER), srijeda, 19.2.2020. u 11:00 h.

Radionica je besplatna, a broj mjesta ograničen, pa vas molimo da se prijavite mailom na info@skmer.hr ili pozivom na broj 099 3198 961.

 

Scroll to Top