Nakon završetku ciklusa regionalnih kuharskih natjecanja koji se održavaju u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori,Sloveniji i Italiji ŠKMER organizira interregionalno natjecanje kuhara europskih regija – IKKER kao vrhunac svih natjecanja na kojem će se proglasiti najbolji interregionalni kuhar te godine. Osim natjecanja tijekom manifesatcije odvijaju razne edukacije, prezentacije, cooking show-i i zabavni program.

Na regionalnim međunarodnim natjecanjima kuhara sudjeluju vrhunski kuhari koji prate i primjenjuju trendove u gastronomiji, natječu se sa svojim kolegama, uče jedni od drugih i razmjenjuju iskustva. Svako natjecanje je bogato različitim kategorijama u kojima kuhari pokazuju svoja znanja i vještine te na kraju zbrojem ocjena stručnog žirija dobijemo 5 najboljih.

Na IKKER – u će se na jednom mjestu okupiti najbolje kuhare sa svih regionalnih natjecanja te među njima odabrati onaj koji će ponijeti titulu najboljeg interregionalnog kuhara.

Ova titula je od velike važnosti u kulinarskom svijetu i svakako razlog da se sve više kuhara natječe na regionalnim natjecanjima te da ulažu u svoje znanje, vještine i budućnost.

ČLANCI

Scroll to Top