
Nakon završetku ciklusa regionalnih kuharskih natjecanja koji se održavaju u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori,Sloveniji i Italiji ŠKMER organizira interregionalno natjecanje kuhara europskih regija – IKKER kao vrhunac svih natjecanja na kojem će se proglasiti najbolji interregionalni kuhar te godine. Osim natjecanja tijekom manifesatcije odvijaju razne edukacije, prezentacije, cooking show-i i zabavni program.
Na regionalnim međunarodnim natjecanjima kuhara sudjeluju vrhunski kuhari koji prate i primjenjuju trendove u gastronomiji, natječu se sa svojim kolegama, uče jedni od drugih i razmjenjuju iskustva. Svako natjecanje je bogato različitim kategorijama u kojima kuhari pokazuju svoja znanja i vještine te na kraju zbrojem ocjena stručnog žirija dobijemo 5 najboljih.
Na IKKER – u će se na jednom mjestu okupiti najbolje kuhare sa svih regionalnih natjecanja te među njima odabrati onaj koji će ponijeti titulu najboljeg interregionalnog kuhara.
Ova titula je od velike važnosti u kulinarskom svijetu i svakako razlog da se sve više kuhara natječe na regionalnim natjecanjima te da ulažu u svoje znanje, vještine i budućnost.
ČLANCI
HRVOJE ZIROJEVIĆ & DRAGAN ŠLJIVIĆ: Renomirani chefovi o Mediterranean Culinary Artsu by Alain Ducasse koji započinje u našoj Kuharskoj Akademiji
3.-7- veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Skorašnja edukacija uz kuharski trening u ŠKMER-u prema konceptima “prirodnosti” restorana “Le Louis XV – Alain …
MEDITERRANEAN CULINARY ARTS BY ALAIN DUCASSE: Metodologija i recepti najekskluzivnijih svjetskih restorana u veljači u ŠKMER-u
Ducasse Education, prestižna francuska škola visoke gastronomije pod vodstvom Alaina Ducassea, u ŠKMER-ovoj Kuharskoj Akademiji, između ostalog, donosi 4.-7. veljače edukaciju o konceptu Le Louis …
MEDITERRANEAN CULINARY ARTS BY ALAIN DUCASSE EDUCATION uz renomiranog chefa Mark Guillain-Williamsa
3.-7- veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Iz pariškog Ducasse Education centra stiže nam u našu Kuharsku Akademiju vrhunski edukator i chef Mark …