Intenzivna škola kuhanja À la Chef  – nove prijave

Kako je siječanjska škola kuhanja À la Chef  popunjena, pozivamo zainteresirane da se jave za jesenski termin (listopad / studeni 2019). Detalji za prijavu su na dnu teksta.

Intenzivna škola kuhanja À la Chef  namijenjena je onima koji žele unaprijedili postojeća i steći nova kulinarska znanja, svoj životni poziv obogatiti malim i velikim tajnama kuhinje ili, pak,  prijašnja zvanja zamijeniti chefovskim titulama.
Trening je organiziran u grupama maksimalno do 12 osoba s vrhunskim chefom, a uključuje opremu, pribor i namirnice. Odvija se tijekom dva tjedna (od ponedjeljka do petka) a u trajanju od 7 sati na dan.
Kroz radionice se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica te izučavaju sve pojedine grupe. Program nudi i različite sadržaje po razini zahtjevnosti; od osnovne do napredne, a sve ovisno o kandidatu i njegovom predznanju.
Radionice uključuju pravljenje kruha i peciva te pripremu hladnih i toplih predjela, juha, glavnih jela, priloga, salata i deserta. Među ostalim, uče se tehnike moderne gastronomije kao što su gelifikacija, emulgiranje i sferifikacija, ali i tradicionalne metode tipa mariniranja, odležavanja, sporog kuhanja i pečenja.

GLAVNI PREDAVAČ: Željko Neven Bremec
Cijena po polazniku: 5.000 kn.
Način plaćanja: 1.000 kn kao potvrda rezervacije termina, preostali iznos do početka programa.
Za redovne članove je moguće obročno plaćanje.

Scroll to Top