ŠKOLA KUHANJA “A la Chef”

TERMIN EDUKACIJE: 14.10. - 25.10.2024., 9:00 - 15:00 h

Kroz 70 sati kod nas ćete naučiti kako odabrati najbolje namirnice, osmisliti jela i meni, izraditi kruh i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata.
Čitav je program osmišljen kako bi ljubitelji kuhinje unaprijedili postojeća i stekli nova kulinarska znanja, a sve buduće dane svojih života obogatili malim – velikim tajnama iz kuhinje, te možda odlučili da je upravo kuhanje ono čime se žele i profesionalno baviti. Edukacija se odvija tijekom dva tjedna (od ponedjeljka do petka) u jutarnjem terminu (9:00 – 15:00h).

Veličina grupe: 8 -12 polaznika
Termini održavanja: od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 15:00h
Cijena: 1.100 EUR po polazniku

PREDAVAČIŽELJKO NEVEN BREMEC (glavni predavač) I GOSTUJUĆI PREDAVAČI

Cijena edukacije uključuje detaljne recepture i upute, opremu, namirnice, radne materijale i certifikat.

 

Obrazac za prijavu

A la Chef

ČLANCI

Scroll to Top