JELA OD PATKE: Radionica za ljubitelje kuhanja

četvrtak 17-21 h, 11. svibnja 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Tehnike i načini pripreme patke kako to rade chefovi, spajanje okusa s drugim namirnicama i začinima koje zadovoljava zahtjevnija nepca, teme su ove radionice za ljubitelje kuhanja s našim glavnim edukatorom Željkom Nevenom Bremecom. Doznajte zbog čega meso patke ima kraljevski renome u vodećim svjetskim gastronomijama, kako posve iskoristiti namirnicu, naučite tehnike rasijecanja i termičke obrade, odabir dijelova mesa za pojedine recepte, pripremu priloga i umaka, a sve kako bi dobili gurmanska jela kojima ćete oduševiti ukućane i goste kao što su pulled duck i pačja prsa u umaku od naranče.

Cijena tečaja je 75 EUR (565,09 HRK), a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

 

Scroll to Top