JUNIOR CHEF: Jagode i čokolada…radionica kuhanja za djecu i mlade od 10 do 18 godina

Subota 12-15 h, 11.5.2024. ŠKMER Kuharska Akademija Jobova 2, Split

Kombinacija slatke, osvježavajuće arome jagoda s bogatim, kremastim okusom čokolade stvara savršenu ravnotežu okusa. Mnogo je načina kako se jagode i čokolada mogu kombinirati u slasticama, uključujući preljeve, kreme, torte, kolače, cheesecakeove, fondue…. Na našoj radionici prelijevat ćemo jagode s čokoladom, pripremati i torto-kolač od jagoda i bijele čokolade te čokoladni cheesecake s jagodama.

👉Cijena radionice je 25 eura po polazniku, a uključuje pripremu s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku.

📞📱☎️ informacije i prijave: +385 99 319 89 61 / nives@skmer.hr / info@skmer.hr

online:

Kuharske radionice Junior Chef

Scroll to Top