JUNIOR CHEF: Kuharske radionice za djecu i mlade u sezoni 2022./23….prijave u tijeku

Pred nama je novi ciklus Junior Chefa, s blizu 20 radionica kuhanja za djecu i mlade od 9 do 18 godina subotom 17-20 h. Vode ih profesionalni chefovi, inače međunarodno nagrađivani kuhari i edukatori, a mladi polaznici učit će se kuhanju, razvrstavanju otpada i o namirnicama koje koriste.

Započinjemo 24. rujna slatkim tečajem CAKEPOPS, CUPCAKES, MUFFIN, CHOCOLATE CHIP COOKIES, a nakon toga, 8. listopada, na redu je PASTA ITALIANA radionica na kojoj ćemo mlade kuharske nade naučiti kako raditi domaću tjesteninu po izvornim talijanskim recepturama uz priloge i umake. HALLOWEEN ili radionica slastica za Noć vještica zakazana je za 22. listopada, a 5. studenog 2022. pripremat će se hamburgeri, peciva i prilozi na radionici BURGER XXL.

Da ne duljimo, na linku na kraju teksta pronaći ćete popis i termine radionica na temu meksičke kuhinje, umjetnosti grilanja pripreme piletine, raznih slastica, prigodnih jelovnika za blagdane, tulume i štošta drugo, pa tako sve do srpnja 2023. godine.

Stoga, želite li svoje najmlađe uputiti u tajne kuharstva, naučiti ih timskom radu, što zaista valja jesti, a i ono vrlo bitno – da iza sebe kužinu ne ostave u neredu, pošaljite ih u ŠKMER Kuharsku Akademiju. Osim što će naučiti pripremati omiljena jela, dobro će se i zabaviti, kušati i pripremati namirnice iz kontroliranog uzgoja, čak i one koje su možda izbjegavali jer istraživanja su pokazala da djeca se odluče konzumirati ono što su skuhali, a da ranije im nije bilo dopadljivo.

Detalji i informacije zatražite na 099 319 89 61, info@skmer.hr ili nives@skmer.hr, a web prijavnica je na linku:

https://www.skmer.hr/kuharske-radionice-junior-chef-3/

 

Scroll to Top