JUNIOR CHEF Master Class: Trendovska veganska jela za djecu i mlade

subota 9-13 sati, 12. rujna 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2/ cijena 150 kn

Prvi veganski master class za djecu i mlade, donosi nam trendovska jela posve bez namirnica životinjskog porijekla. Vodi ga chef Željko Neven Bremec, a dobrim dijelom jela će biti temeljena na slanutku, slično i na nedavnoj održanoj radionici za ljubitelje kuhanja. Radi se o ukusnoj i zdravoj namirnici koja se na području Bliskog istoka i Mediterana koristila u prehrani i prije 7000 godina. Na radionici pravit će se i više varijanti hummusa – namaza od slanutka, tahini paste naših partnera Sana delikatese, začina i drugih dodataka. Bit će tu i falafel, okruglice od slanutka koje su se raširile svijetom kao jedna od najzdravijih veganskih delicija street fooda i zamjena za meso. Naime, slanutak je manje kaloričan, a sadrži gotovo jednako proteina koliko i meso te obiluje vlaknima. Učit će Junior Chefovi pripremu slastica s aquafabeom – vodom u kojoj se kuhao slanutak, a izvrsna je zamjena za jaja. Bit će na radionici drugih i iznenađenja i na kraju konzumacije svega što je pripremljeno.

Radionice su namijenjene za djecu i mlade od 6 do 18 godina i stoje 150 kuna, a polaznici će biti podijeljeni po timovima ovisno o dobi.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na: 099 319 89 61, nives@skmer.hr ili prijaviti svog Junior Chefa formularom na linku:

Kuharske radionice Junior Chef

Scroll to Top