JUNIOR CHEF: Njoke u umacima od vrhunskih austrijskih i talijanskih proizvoda, pa i sa šljivama tete Goge s Pazara

održano 26. rujna 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Split

U subotu zbog dvostruko većeg broja prijavljenih polaznika, održali smo dva Master Classa domaćih njoka i time priveli kraju rujanski ciklus Junior Chefa. Uz chefa Željka Nevena Bremeca naši mladi kuhari mijesili su domaće njoke u raznim bojama te kuhali umake za koje smo korisitili vrhunske talijanske proizvode iz asortimana Lareto Fooda te austrijska premium vrhnja za kuhanje QimiQ.

Za njoke pripremao se umak od sireva, pa šalša od poma sa pancetom i gljivama, kao i s pršutom. Bilo je pedoča, umaka od tunjevine s kukuruzom, umaci od povrća, pa i slatki njoki punjeni šljivama tete Goge sa splitskog pazara. Sama šalša za umak je bila iz linije proizvoda Robo zagrebačke tvrtke Lareto Food, distributera prestižnih talijanskih marki i premium proizvoda za tjestenine, pizze i druge delicije kojima je Italija “pokorila” svijet. Istaknimo, Robo asortiman ne može se kupiti nigdje na policama u Italiji ili drugim zemljama niti po nabavnim centrima, već samo preko Lareta Fooda, pa ako želite imati izvorne okuse Italije kliknite na link: https://laretofood.hr/

Koristili smo i Sauce base od QuimiQa, koju smo iskombinirali sa sirevima. Da previše ne duljimo, bacite oko na recept za umak za njoke naših austrijskih partnera, proizvođača visokokvalitetnih vrhnja za kuhanje iz Graza.

 

Scroll to Top