JUNIOR CHEF – Ulazimo u jesen opakim radionicama za djecu i mlade

Želite li svoje najmlađe uputiti u tajne kuharstva, naučiti ih timskom radu, što zaista valja jesti, a i ono vrlo bitno – da iza sebe kužinu ne ostave u neredu, pošaljite ih u ŠKMER Kuharsku Akademiju. Osim što će naučit pripremati omiljena jela, dobro će se i zabaviti, kušati i pripremati namirnice iz kontroliranog uzgoja, čak i one koje su možda izbjegavali jer istraživanja su pokazala da djeca se odluče konzumirati ono što su skuhali, a da ranije im nije bilo dopadljivo.

CAKE POPS, CUPCAKES, MUFFINS & CHOCOLATE CHIP COOKIES

subota 17-20 sati, 24. rujan 2022./ cijena 150 kn

Cake pops slatke su okruglice na štapiću nalik lollipopu, često pune čokoladnih okusa. Cupcakes – male su torte, bogate sastojcima, koje se poslužuju u monoporciji, uglavnom u papirnatom omotu i u obliku šalice. Muffini su slastica duge povijesti, pa se smatra da prve inačice ovog u svijetu omiljenog američkog i britanskog kolača potječu još iz 10. ili 11. stoljeća iz Velsa. Cholcolate chip cookies suhi su kolačići koji su se proslavili kad je u njih 1938. godine Ruth Graves Wakefield, tada američka kuharska zvijezda, dodala nasjeckane komadiće iz Nestléove čokolade.

PASTA ITALIANA

subota 17-20 sati, 8. listopad 2022./ cijena 150 kn

U ovoj epizodi Junior Chefa, radionica za djecu i mlade, pravimo domaće tjestenine, umake i punjenja po receptima naših susjeda iz Italije. Svježa tjestenina sadrži jako malo masnoća i bogata je vlaknima, posebno ako je od durum pšenice. Skuha se za par minuta, ukusnija je od sušene, bogatija i puna okusa te se može jesti i sama, a njome se lakše zasititi i s manjom porcijom.

HALLOWEEN…Sweet and Spooky

subota 17-20 sati, 22. listopad 2022./cijena 150 kn

“Slatko i jezivo” naziv je ove radionice kuhanja za djecu i mlade od 9 do 18 godina, a, dakako, riječ je o kolačima za Noć vještica i izrezivanju bundeve. S mladim chefovima pripremat ćemo neobične i opake kolače kojima ćete oduševiti na Halloween partiju.

Cijena radionice je 150 kn, a uključuje pripremu s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku.

Informacije i prijave: +385 99 319 89 61 ili info@skmer.hr ili preko linka:

https://www.skmer.hr/kuharske-radionice-junior-chef-3/

Scroll to Top