KOTANYI SUHE MARINADE: Bogatstvo iskustva za bogatstvo okusa

(edukacija održana 17.veljače u Kotanyi Gourmet Klubu u Zagrebu)

S obzirom na sve veće probleme s osobljem u gastronomiji i kuhinji pokazala se i veća potreba za proizvodima koji jamče konstantnu kvalitetu i jednostavnost pripreme.

Upravo iz tog razloga tvrtka Kotanyi kroz edukacije vrhunskih kuhara predstavlja svoje SUHE MARINADE, proizvode vrhunske kvalitete s isključivo prirodnim sastojcima po recepturama iskusnih chefova koji uvelike olakšavaju pripremu u kuhinji i jamče zadovoljstvo gostiju.

Prva u nizu dogovorenih edukacija hotelskog osoblja i ugostitelja o mogućnosti primjene i jednostavnosti korištenja SUHIH MARINADA za meso i povrće, održana je prošlog tjedna u Kotanyi Gourmet Klubu u Zagrebu.

“Poznati chef Ljubiša Stojanović uz kolege Matka Bukoveca i Damira Permana istaknuo je prednosti suhih marinada pripremajući pečena rebra, steak, carsko meso, pileće batake i zabatke, pileća krilca te teleće pečenje uz priloge. Na radionici se doznalo puno toga o KOTANYI proizvodima te o raznim mogućnostima za primjenu u svakodnevnom pripremanju mnogobrojnih obroka” – istaknuli su iz tima Kotanyi Hrvatska koji nam na stolove donose najbolje začine i mješavine sa svih strana svijeta.

Edukacije ovog tipa i tematike izuzetno su korisne za djelatnike/chefove u kuhinji te osobe u nabavi, pa ćemo ih uskoro imati i u ŠKMER-ovoj Kuharskoj Akademiji o čemu ćemo vas pravovremeno izvijestiti. Ako prepoznajete mogućnost za unapređenje i proširenje vaše gastronomske ponude kroz ovakvu vrstu prezentacije, slobodno kontaktirajte Kotanyijeve predstavnike na mail: info.hr@kotanyi.com.

 

Scroll to Top