Kroz četiri dana hands on edukacija s vrhunskim francuskim pastry instruktorom otkrijte u ŠKMER Akademiji recepte i slastičarske koncepte restorana slavnog Alain Ducassea

17. – 20. svibnja 2022., (32 sata) , ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Sredinom svibnja u ŠKMER Akademiji po 3. put gostuje Ecole Ducasse, prestižna francuska škola visoke gastronomije Alaina Ducassea, jednog od najvećih chefova današnjice. Ovaj put teme su kompletan Tea time asortiman, boutique deserti, klasični inovativne recepture za fine dining restorane, “take away” slastice, pa i kako usavršiti slastičarske tehnike za kreiranje ukusnih i primamljivih deserata kod kuće.

Uz to s vrhunskim Ducasse pastry chef instruktorom Valentinom Sanchezom pripremat ćete u ŠKMER Akademiji moderne tartove, monoporcije, male slatke kanapee i druge moderne slastice od voća i čokolade po uzusima visokog francuskog slastičarstva. Tijekom četverodnevne edukacije (32 sata), a možete se i odlučiti i za dvodnevnu opciju, proći će se posebne tehnike, slastičarski koncepti, kreiranje ponude, a ponajprije naučiti se pripremati slastice kakvi se poslužuju u restoranima Alain Ducassea ovjenčanima s jednom i više Michelinovih zvjezdica…Naime, pod njegovim imenom djeluju 34 objekta od Tokija do SAD-a te različite kulinarske i slastičarski škole u Francuskoj.

https://www.ecoleducasse.com/en/campus-en/ecole-nationale-superieure-de-patisserie

Detalji i prijave:

Pastry Chef Master Class by Ecole Ducasse

Scroll to Top