KUHANJE JE ĐIR!: El Mexicano – tortilje i dodaci koje obožavamo – radionica za mlade

Četvrtak 10-14 h, 16.srpnja 2020. ŠKMER Akademija, Jobova 2, Split

Ovu radionicu radionicu iz ciklusa za mlade „Kuhanje je đir!“ vodi chef Željko Neven Bremec. Današnja meksička kuhinja smatra se da je začeta jelima Maja, a kukuruzne tortilje s grahom bile su uobičajena hrana tog drevnog naroda. Prerasle su u glavno obilježje meksičke kuhinje, a rade se od kukuruznog ili bijelog brašna te poslužuju umjesto kruha uz većinu meksičkih jela. Najpopularnija meksička jela kao što su burritos, tacos, flautas, chimichangas, tostades nezamisliva su bez tortilja.

Cijena radionice je 150 kn, a uključuje pripremu s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u “ŠKMER Akademiji”, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku.

Informacije i prijave na broju: +385 99 319 89 61 ili mailom: info@skmer.hr.

Scroll to Top