KUHANJE JE ĐIR! Powered by TOMMY – Objavi fotku s radionice na Instagramu ili FB-u te osvoji Dalmatinsku košaru prepunu Tommyjevih delicija

28., 29. i 30. srpnja (10.00 do 14.00 sati) 2020. godine, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

U utorak, 28. srpnja, održana je prva od tri radionice KUHANJE JE ĐIR! pod pokroviteljstvom najvećeg dalmatinskog trgovačkog lanca – TOMMY. Mladi kuhari, sudionici radionice, dobili su priliku sudjelovati i na nagradnom natječaju te osvojiti Tommy košaru punu najboljih proizvoda na nekoj od tri radionice za mlade koje se održavaju u našoj udruzi od 28. do 30.srpnja.

Pitate se kako???

1) Fotkaj se s jelom i namirnicama marke Delicato, Marinero ili Spectar na radionici te označi TOMMY i ŠKMER na svom Facebooku i Instagram profilu (mogu oba ili na onom kojim se služiš)
2) Lajkaj Tommy i ŠKMER stranice
3) Podijeli objavu javno na svom profilu
4) Tagiraj barem 3 prijatelja koji se plaše kuhače i kojima je vrijeme da nauče kuhati!

Možda baš ti budeš sretnik i osvojiš Dalmaciju u košari!
U četvrtak, 30.srpnja. u 17 h pobjednik će biti izabran nasumičnim odabirom.

Podsjetimo, kroz ovaj projekt ŠKMER i TOMMY omogućili su mladima od 15 do 18 godina da se besplatno nauče pripremi kompletnih i zdravih obroka kao alternativi nekvalitetnoj i nezdravoj “brzoj hrani”, a uz kvalitetne proizvode Tommyevih robnih marki DELICATO, MARINERO i SPECTAR. Prvog dana radionice pripremali su se domaći kruh s maslinovim uljem, hummus, wok od piletine i povrća, ragu od mljevenog mesa s povrćem šenonom (križanac cvjetače i brokule) te mini patliđanima. Bile se tu šopska te hladna salata od tunjevine s tjesteninom, a od slastica pripremale su se rožata i buhtle s marmeladom.

Scroll to Top