KUHARSKA AKADEMIJA: Sutra Bremecova radionica jela iz woka umjesto ljetnih deserta Marina Bevande koji se odgađaju za idući tjedan

Poštovani polaznici naših tečajeva kuhanja, zbog vaših učestalih upita da ponovimo radionicu jela iz woka, odlučili smo se da ćemo je održati sutra (17-21 sat, četvrtka, 30.svibnja) umjesto radionice ljetnih slastica. No, ne smijemo zanemariti niti ljetne deserte, pa će u našoj Kuharskoj Akademiji

radionicu na ovu temu povesti vrsni pastry chef Marino Bevanda (Oliver Tree) idućeg četvrtka (6. lipnja). Dodajmo da je Marino vodio slastičarske odjele splitskih restorana „Bepa“ i „Zoi“, prošao trening poznate francuske kulinarske akademije ”Le Cordon Bleu’ u Francuskoj te u toj zemlji radio u kuhinji restorana ovjenčanog Michelinovom zvjezdicom. Do sada je u ŠKMER-u vodio niz slastičarskih radionica za ljubitelje kuhanja i bonkuloviće.

Bremec će spremati na radionici jela iz woka spremati s polaznicima brojna azijska jela, a čeka vas i pokoje iznenađenje. Poslovično na kraju ide i zakuska pripremljenog.

Podsjetimo, prošli put bilo je na wok radionici osam jela: u tempuri od kokosa, rolls u woku, pileća juhu s kokosovim mlijekom, wok, chicken wok, wok, wok te bu woku.

Cijena tečaja je 400 kuna, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u “Kuharskoj Akademiji”, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijaviti se možete na: mob. 099 319 89 61, mailom: na info@skmer.hr ili preko formulara na linku

https://www.skmer.hr/tecajevi-za-amatere

Scroll to Top