KUHINJA ZNANJA: Profesionalna usavršavanja za chefove, pastry chefove, strukovne nastavnike te voditelje jela i pića 2023./2024.

Završetkom sezone krećemo s bogatim programom edukacija, usavršavanja i kulinarskih treninga koje vode renomirana domaća imena, kao i gosti s prestižnih učilišta visoke gastronomije i slastičarstva iz svijeta. Prilika je to da poslodavci osposobe i unaprijede timove, a nastavnici, mentori, kuhari i slastičari steknu specijalizacije pojedinih područja na hands on treninzima s vrhunskim chef edukatorima, kao i stručnjacima s područja nutricionizma.

Programi su prilagođeni predznanju i radnim potrebama polaznika, donose nove trendove, vrhunske tehnike, kao i pomno razrađene kuhinjske koncepte, recepte i menue.

Dio su  EU projekta “KUHINJA ZNANJA” / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika UP.02.3.1.03.0137.  koje je ŠKMER razvio za profesionalce u ugostiteljstvu, strukovne nastavnike i mentore.

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: ENTREMET I MONOPORCIJE U OKUSIMA MEĐIMURSKE GIBANICE

  1. – 17.10.2023., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

Detalji edukacije i prijava

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: POTPUNO ČOKOLADNI MILLE-FEUILLE

6.11. – 7.11.2023., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

Detalji edukacije i prijava

MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS

6.11. – 17.11.2023., trajanje: 60 sati, cijena: 2.125 EUR (16.010,81 HRK)

Detalji edukacije i prijava

MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS ECOLE DUCASSE

21.11. – 24.11.2023., trajanje: 32 sata, cijena: 1.990 EUR (14.993,66 HRK), cijena sa smještajem: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)

Detalji edukacije i prijava

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: BOŽIĆNE MONOPORCIJE

27.11 – 28.11.2023., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

Detalji edukacije i prijava

PIZZA CHEF

27.11. – 1.12.2023., trajanje: 30 sati, cijena: 1.659 EUR (12.499,74 HRK)

Detalji edukacije i prijava

PASTRY CHEF MASTER CLASS BY ECOLE DUCASSE: CHOCOLATE AND CONFECTIONERY

5.12. – 8.12.2023., trajanje: 32 sata, cijena: 1.990 EUR (14.993,66 HRK), cijena sa smještajem: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)

Detalji edukacije i prijava

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: KAKO NAPRAVITI CROQUEMBOUCHE – FRANCUSKU SVEČANU TORTU OD PROFITEROLA U OBLIKU STOŠCA

11.12. – 12.12.2023., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

Detalji edukacije i prijava

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: ENTREMET I MONOPORCIJE OD MRKVE

22.1. – 23.1.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

Detalji edukacije i prijava

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: KAKO NAPRAVITI ČOKOLADNE PRALINE

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

19.2. – 20.2.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

Detalji edukacije i prijava

SLASTIČARSKI MASTER CLASS: KAKO NAPRAVITI SAVRŠENE EKLERE SVAKI PUT – S OKUSOM VIŠANJA I PISTACIJA

11.3. – 12.3.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

Detalji edukacije i prijava

KAKO NAPRAVITI MONOPORCIJU U OBLIKU VOĆA

8.4. – 9.4.2024., trajanje: 12 sati, cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

Detalji edukacije i prijava

EXECUTIVE CHEF MC: NORMATIVI, KALKULACIJE, IZRADE JELOVNIKA

2023./2024., trajanje: 22 sata, 1.526 EUR (11.497,65 HRK)

Detalji edukacije i prijava

AKADEMIJA GRILLA

2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)

Detalji edukacije i prijava

STREET FOOD AKADEMIJA

2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)

Detalji edukacije i prijava

SUSHI CHEF

2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)

Detalji edukacije i prijava

MEDITERANSKA BRODSKA KUHINJA À LA CARTE

2023./2024., trajanje: 24 sata, cijena: 1.250 EUR (9.418,13 HRK)

Detalji edukacije i prijava

MASTER CLASS: JANJETINA

2023./2024., trajanje: 16 sati, cijena: 1.260 EUR (9.493,47 HRK)

Detalji edukacije i prijava

PRŠUT I VINO

2024., trajanje: 15 sati, cijena: 1.300 EUR (9.794,85 HRK)

Detalji edukacije i prijava

MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS LJETNA ŠKOLA KUHANJA

2024., trajanje: 30 sati, cijena: 1.062 EUR (8.001,64 HRK)

Detalji edukacije i prijava

MEDITERRANEAN PASTRY ARTS – Ljetni slastičarski masterclass

2024., trajanje: 30 sati, cijena: 1.400,00 EUR (10.584,30 KN)

Detalji edukacije i prijava

 Upisi u tijeku!

Za sve informacije možete nas kontaktirati na mob. 099 319 89 61, na naš e-mail info@skmer.hr ili se za treninge možete prijaviti preko formulara.

Mjesto održavanja edukacija: ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

 

Treninzi su dio edukacijskih paketa EU projekta Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137.) za jačanje društvenog poduzetništva.  Taj opsežni projekt sufinanciran je kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda, a cilj mu je u 30 mjeseci jačati lokalno poduzetništvo, unaprijediti znanja i vještine zaposlenika ŠKMER-a kroz specijalizirane oblike osposobljavanja i obrazovanja, edukacije i treninge te zaposliti mlade osobe.

U sklopu Kuhinje znanja razvijaju se četiri specijalizirana edukacijska paketa; a Treniing sportske prehrane se odvija u sklopu paketa Edukacije za strukovne nastavnike i mentore u ugostiteljstvu, koji objedinjuje trendove u modernom kuharstvu, tradiciju mediteranske kuhinje te napredne kulinarske metode.

 

Kuhinja znanja sufinancirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

kUHINJA ZNANJA lenta

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top