“KUHINJA ZNANJA” / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I. UP.02.3.1.03.0137.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Projekt je sufinanciran kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda, „Zajedno do fondova EU“.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.
CILJEVI PROJEKTA
- Unaprijediti znanja i vještine 6 zaposlenika društvenog poduzeća ŠKMER kroz specijalizirane oblike osposobljavanja i obrazovanja, edukacije i treninge: Moderne tehnologije u kuhinji, Nutricionizam u gastronomiji, Zero Waste koncept i Poslovno savjetovanje
- Stvoriti 2 nova radna mjesta i zaposliti mlade osobe među kojima osobe u nepovoljnom položaju
- Razvojem 4 specijalizirana edukacijska paketa omogućiti pozitivno djelovanje u svojem području rada te proširiti svoje poslovanje na domaćem i međunarodnom tržištu
Početak projekta: 27.10.2021.
Trajanje projekta: 30 mjeseci
Kontakt: Alma Harašić Bremec, voditeljica projekta
alma@skmer.hr, +385 99 319 89 61
KUHINJA ZNANJA: Kulinarski trening sportske prehrane uz savjete, jela i sportske menue – od priče do recepta
Prehrana u borilačkim, sportovima snage, izdržljivosti, s reketom ili, pak, estetskim sportovima, kao i odrednice za prehranu timova, mladih …
EDUKACIJA ZA STRUKOVNE NASTAVNIKE: Suho zrenje mesa i upotreba smokera – od tehnologije, kalkulacija do obogaćivanja ugostiteljske ponude u turizmu
03.- 05.10.2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Split Edukacija je namijenjena strukovnim nastavnicima kuharstva, slastičarstva, ugostiteljskog posluživanja. poznavanja robe i prehrane, organizacije …
Kuharska avantura australskog chefa u ŠKMER-ovoj Kuhinji Znanja
Chef Danny Steven Vujcic (39) stigao nam je krajem kolovoza iz Australije na ljetni Mediterranean Culinary Arts (MCA), posebno skraćeno …
BRANKO KOCKAREVIĆ – Novosadski chef koji je stigao u ŠKMER-ovu Kuhinju znanja spojiti kuharstvo sa slastičarskim tajnama Tereze Alabande
Kuhanje kao poziv, a ne puki posao, želje da se neprestano napreduje kroz edukacije, natjecanja i istraživanje osobne kreativnosti, priča …
Oglasili smo natječaj za 12 novih stipendista ŠKMER-a kroz Kuhinju znanja…otvoren je do 30.9.2023….provjerite o čemu se radi
Želite li se usavršavati, usvojiti vrhunska kuharska i druga znanja vezana uz struku, prijavite se od 1. do 30 rujna …
DJEČJA PREHRANA: Dvije hands on radionice Kuhinje znanja za uvođenje zdravih prehrambenih navika djeci od 1 do 3 godine
18.9.2023. od 9 do 12 sati 1 grupa/ ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova Split 20.9.2023. od 17 do 20 sati 2 grupa Želite li …

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj objava je isključiva odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER).

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Stajališta izražena u ovoj objavama isključiva su odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.