LIBERTAS TV: Alma H. Bremec & Stevo Karapandža predstavili Dubrovnik Royal Gourmet i Kuhinju znanja u emisiji Najdraži dan…pogledajte snimku

 

Uoči prvog Dubrovnik Royal Gourmeta dubrovačka Libertas TV ugostila je Almu Harašić Bremec, organizatoricu festivala i voditeljicu ŠKMER Kuharske Akademije, i Stevu Karapandžu, koji je na festivalu vodio edukaciju na temu Dalmatinskog pršuta.

Tom je prilikom Harašić Bremec predstavila i EU projekt Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137) i edukacijske programe koji sundijelom predstavljeni kroz master classove Dubrovnik Royal Gourmeta od 7. do. 9 veljače u Royal Hotels & Resort Dubrovnik. Radilo se o prvom natjecanju ugostiteljskih zanimanja koje objedinjuje brojne juniorske i seniorske kategorije gdje su natjecatelji mogli iskušati svoja znanja i vještine, osvojiti nagrade i titule, te razmijeniti iskustva, a u programu su se našli i edukacijske forme koje su razvijene u EU programu Kuhinja Znanja.

znanja i vještine, osvojiti nagrade i titule, te razmijeniti iskustva, a u programu su se našli i edukacijske forme koje su razvijene u EU programu Kuhinja Znanja.

 

Uoči prvog Dubrovnik Royal Gourmeta dubrovačka Libertas TV ugostila je Almu Harašić Bremec, organizatoricu festivala i voditeljicu ŠKMER Kuharske Akademije, i Stevu Karapandžu, koji je na festivalu vodio edukaciju na temu Dalmatinskog pršuta.

Tom je prilikom Harašić Bremec predstavila i EU projekt Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137) i edukacijske programe koji sundijelom predstavljeni kroz master classove Dubrovnik Royal Gourmeta od 7. do. 9 veljače u Royal Hotels & Resort Dubrovnik. Radilo se o prvom natjecanju ugostiteljskih zanimanja koje objedinjuje brojne juniorske i seniorske kategorije gdje su natjecatelji mogli iskušati svoja znanja i vještine, osvojiti nagrade i titule, te razmijeniti iskustva, a u programu su se našli i edukacijske forme koje su razvijene u EU programu Kuhinja Znanja.

Više na linku: https://skmer.hr/kuhinja-znanja/

Projekt “KUHINJA ZNANJA” / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I., UP.02.3.1.03.0137. je sufinanciran kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda, „Zajedno do fondova EU“. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija. #kuhinjaznanja #DubrovnikRoyalGourmet #skmer

kUHINJA ZNANJA lenta

Scroll to Top