Ljetna škola mediteranske kuhinje chefa Bremeca: Edukacija, kuharski treninzi i smještaj kao dio paketa

24. – 28. kolovoza 2020., ŠKMER Akademija, Jobova 2, Split

Prijavite se na posebnu ljetnu školu kuhanja kroz koju ćete naučiti raditi obilje mediteranskih mesnih, ribljih i slatkih jela; od dalmatinskih klasika do specijaliteta drugih mediteranskih gastronomija. Pet dana Mediterana s chefom Željkom Nevenom Bremecom svaki dan donosi nam novu igru s tematskom namirnicom te mnoštvo malih tajni i kuharskih trikova…

Polaznike škole provesti će se kroz dalmatinska, ali i jela drugih sredozemnih gastronomija. Pazit će se da se prati sezona i iskoristivost čitave namirnica, proći će se uporaba vina u marinadama, kao i primjena sušenih i svježih mediteranskih začina. Radit će se carpaccia i salate od namirnica iz ribarskih ulova, kao i morske varijante mesnih jela. Bit će tu domaće i sušene tjestenine s raznim umacima, rižoti od biranih riža, orzotti (jer orzo se opet vratio na trpeze diljem Mediterana i mnigima jelima zamjena je za rižu), tinguli i štošta drugo. Pokazat će se tehnike za profesionalce koji žele utvrditi ili proširiti znanja, trikovi i tajne za početnike i ljubitelje kuhanja, kao i izrade domaćeg kruha i talijanske pogače focaccie. Neće izostati niti jednostavne, ukusne, uravnotežene slastice koje sadrže agrume i orašaste plodove Mediterana.

 

 

Cijena: 3.000 kn, iznos uključuje sva sredstva za rad, namirnice i certifikat.

Kao posebnu pogodnost polaznicima se nudi kroz mogućnost korištenja paketa sa smještajem. Naime, po cijeni od ukupno 3.550 kn uz program Ljetne škole mediteranske kuhinje može se dobiti smještaj (na bazi 5 noćenja u dvokrevetnoj sobi ili uz nadoplatu od 150 kn smještaj u jednokrevetnoj sobi) te mogućnost plaćanja turističkim voucherom.

Informacije i prijave na broju: +385 99 319 89 61 ili mailom: info@skmer.hrinfo@skmer.hrinfo@skmer.hrinfo@skmer.hr .

Scroll to Top