Slastičarski trening za profesionalne slastičare s relevantnim radnim iskustvom koji žele utvrditi ili proširiti svoja znanja i vještine.
Vrijeme održavanja treninga je od 28.8.2023. do 1.9.2023. u jutarnjem terminu od 9 do 15 sati.
Program:
- Monoporcije, entremets, monotartovi i moderni ekleri
- Izrada modernih krema cremeux, namelaka i tučeni ganache
- Izrada voćnih gelova i džemova
- Izrada raznobojnih glazura
- Izrada ukrasa od temperirane čokolade
Tehnike:
- izrada višeslojnih entremet deserata i monoporcija
- korištenje i kombiniranje raznih vrsta silikonskih kalupa
- izrada specijalnih biskvita
- izrada različitih vrsta hrskavih slojeva u desertu i njihova funkcija
- izrada voćnih gelova raznim tehnikama
- izrada choux tijesta i craquelin hrskavog sloja
- oblikovanje eklera
- izrada krema cremeux i namelaka
- izrada mirror glazura i njihova upotreba
- moderne tehnike temperiranja čokolade i izrada ukrasa
- korištenje velour spreja za ukrašavanje slastica
Predavač: Tereza Alabanda
Cijena: 1.400,00 EUR
Trajanje: 30 sati
Veličina grupe: 8 – 10 polaznika
Cijena sa smještajem: 2.100,00 EUR
OBRAZAC ZA PRIJAVU: