MEDITERRANEAN PASTRY ARTS – Ljetni slastičarski masterclass

Slastičarski trening za profesionalne slastičare s relevantnim radnim iskustvom koji žele utvrditi ili proširiti svoja znanja i vještine.

Vrijeme održavanja treninga je od 28.8.2023. do 1.9.2023. u jutarnjem terminu od 9 do 15 sati.

Program: 

  • Monoporcije, entremets, monotartovi i moderni ekleri
  • Izrada modernih krema cremeux, namelaka i tučeni ganache
  • Izrada voćnih gelova i džemova
  • Izrada raznobojnih glazura
  • Izrada ukrasa od temperirane čokolade

Tehnike:

  • izrada višeslojnih entremet deserata i monoporcija
  • korištenje i kombiniranje raznih vrsta silikonskih kalupa
  • izrada specijalnih biskvita
  • izrada različitih vrsta hrskavih slojeva u desertu i njihova funkcija
  • izrada voćnih gelova raznim tehnikama
  • izrada choux tijesta i craquelin hrskavog sloja
  • oblikovanje eklera
  • izrada krema cremeux i namelaka
  • izrada mirror glazura i njihova upotreba
  • moderne tehnike temperiranja čokolade i izrada ukrasa
  • korištenje velour spreja za ukrašavanje slastica

Predavač: Tereza Alabanda
Cijena: 1.400,00 EUR
Trajanje: 30 sati
Veličina grupe: 8 – 10 polaznika
Cijena sa smještajem: 2.100,00 EUR

OBRAZAC ZA PRIJAVU:

Ljetni slastičarski masterclass - Mediterranean Pastry Arts

Scroll to Top