Ljetnim desertima pasty chefa Marina Bevande završen ciklus radionica za ljubitelje kuhanja i bonkuloviće…zavirite

Marino Bevanda , nekada voditelj slastičarskih odjela splitskih restorana „Bepa“ i „Zoi“, a danas zadužen za slatke okuse u restoranu “Olive Tree“, polaznike je u prošli četvrtak uveo u svijet modernih, ali i klasičnih ljetnih slastica. Spremalo se, a potom i kušalo minestrone od svježeg voća s granitom od šampanjca, crumle od jabuke, lemon tart, souffle od naranče, granitu od borovnice, panna cottu i, dakako, čuvenu voćnu tortu Charlottu koja se uspjela održati od 18. stoljeća i za čiju se izvornost otimaju britanski i francuski gastro pisci. Dodajmo, ovim je završen ciklus tečaja za matere koji su se održavali svakog četvrtka od listopada 2018. godine. Nove avanture u ŠKMER-ovoj Kuharskoj Akademiji s našim vrhunskim chefovima kreću nakon završetka turističke sezone.

Scroll to Top