četvrtak 17-21 h, 25. svibnja 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
Lagana jela i puna mediteranskih okusa, sofisticirana u izradi i prezentaciji tema su ove radionice za ljubitelje kuhanja u susret ljetu.
Radi se o delicijama koja mogu biti poslužene samostalno ili u sljedovima što i jest poanta ovog menua kojeg će polaznici pripremati s chefom Željkom Nevenom Bremecom.
Jela se mogu sljubljivati s pjenušcima ili laganim bijelim vinima.
MENU:
Mediteranska salata od plavog raka
Tjestenina sa srcima artičoka, na suncu posušenim rajčicama i dalmatinskom pancetom
Hobotnica na grillu sa salatom od kus-kusa i sotiranim sojinim mahunama
Sporo pečeni teleći french rack s kremom od graška, mladim krumpirima i glaziranim mrkvicama
Focaccia s dvobojem pomidora
Tiramisu s jagodama
Cijena tečaja je 60 EUR (452,07 HRK), a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.
Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku: