Ljeto nam se vratilo – radionica mediteranskih delicija po receptima šefa kuhinje

četvrtak 17-21 h, 25. svibnja 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Lagana jela i puna mediteranskih okusa,  sofisticirana u izradi i prezentaciji tema su ove radionice za ljubitelje kuhanja u susret ljetu.

Radi se o delicijama koja mogu biti poslužene samostalno ili u sljedovima što i jest poanta  ovog menua kojeg će polaznici pripremati s chefom Željkom Nevenom Bremecom.

Jela se mogu sljubljivati s pjenušcima ili laganim bijelim vinima.

 

MENU:

Mediteranska salata od plavog raka

Tjestenina sa srcima artičoka, na suncu posušenim rajčicama i dalmatinskom pancetom

Hobotnica na grillu sa salatom od kus-kusa i sotiranim sojinim mahunama

Sporo pečeni teleći french rack s kremom od graška, mladim krumpirima i glaziranim mrkvicama

Focaccia s dvobojem pomidora

Tiramisu s jagodama

Cijena tečaja je 60 EUR (452,07 HRK), a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

 

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

 

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

Scroll to Top
Malcare WordPress Security