MAGIMIX LE MINI PLUS: Multipraktik za one koji imaju velike ideje, a male prostore…Tu je i video recept za savršenu juhu od leće

Ovaj mali snagator iz Magimixa, dakako, možete nabaviti kod zagrebačke Enzite, zastupnicima najboljih kuhinjuskih aparata i svjetskih brendova. Magimix Le Mini Plus može sve što i njegova veća braća, no predviđen je za manje količine i za kuhinje s manjim radnim prostorom. Naime, specifično je dizajniran za pripremu različitih vrsta jela za manje obitelji ili grupice do tri osobe. Dostupan je u 8 boja, a u opremu spadaju: velika posuda 1,7 l, mala posuda 0,5 i, velika i mala oštrica, diskovi za rezanje i ribanje (2mm i 4mm), mlatilica za jaja, blenderimix (dodatak za juhe i smoothije), citruseta (nastavak za cijeđenje sokova od citrusa), špatula, kutija za pribor, Snaga motora je 400 W, ultra je tih, a jamstvo je na 30 godina!!!

 

 

 

Recept JUHA OD LEĆE

SASTOJCI:

150 g zelene leće

1 luk

500 ml povrtnog temeljca

1 lovorov list 1

žlica svježeg vrhnja

krutoni od kruha

svježi peršin

PRIPREMA 1. U multipraktiku usitnite luk. 2. Stavite temeljac i leću izravno u lonac s lukom i listom lovora. Zakuhajte i ostavite da krčka 30 minuta. 3. Ocijedite leću i sačuvajte tekućinu od kuhanja. 4. Leću ubacite u multipraktik, zatvorite ga, upalite i postupno dodavajte preostalu tekućinu kako biste razrijedili juhu. Sami odredite gustoću koja vam odgovara. 5. Poslužite s vrhnjem, krutonima od kruha i peršinom. U slast!

Više o multipraktiku Magimix Le Mini Plus – možete doznati na linku:

Magimix Mini Plus Bijeli

Scroll to Top
Malcare WordPress Security