MAKARSKA GOURMET EXPO 2019 – pojedinosti i prijave

(21. rujna 2019., Trg 156. brigade, Makarska)

S ciljem promocije i podizanje kvalitete ugostiteljske ponude grada Makarske kao jedne od perjanica dalamtinske turističke ponude, ovim putem vas pozivamo da sudjelujete na gastro izložbi restorana i hotela Makarska Gourmet Expo 2019. Radi se o gastronomskoj manifestaciji kojom se označava početak turističke sezone te šalje primamljiva turistička razglednica velikog zajedničkog stola prepunog delicija kojeg prezentiraju chefovi i voditelji / vlasnici restorana, konoba i hotela sudionika manifestacije.

Pozivamo ugostitelje da svojim izlaganjem osiguraju prezentaciju ponude, objavu u medijima te promociju u dvojezičnom izdanju (hrvatski i engleski) brošure Makarska menu 2019. Pogledajte kako je to bilo na dvama održanim Grand Gourmtet Expoima u Splitu prošle godine.

LINK: https://www.skmer.hr/split-gourmet-expo

POJEDINOSTI:
Datum prijave za sudjelovanje i dostavu materijala za promociju i objave do 4. rujna.2019.

Materijal koji je potrebno dostaviti za promociju: fotografije restorana, kratki opis objekta na hrvatskom i engleskom jeziku, fotografije glavnog chefa i receptura je 4. rujna 2019.  Jela će biti fotografirana na manifestaciji, a za informativni dio pobrinuti će se profesionalni gastro i tursitički novinari.

OPIS DOGAĐANJA:

Na Trgu 156. brigade će se postaviti veliki zajednički stol ukupne dužine pedesetak metara na kojem će biti izložena jela ugostiteljskih objekata (restorani, konobe i hoteli grada) na pladnjevima, tanjurima, u toplim kupeljima i sl., ovisno o vrsti jela.

Svaki od sudionika će u svome objektu pripremiti odabrana jela koja moraju biti u skladu s ponudom ugostiteljskog objekta. Izložba će biti organizirana u tri kategorije:

  1. hladno jelo
  2. toplo jelo
  3. desert

OPIS I PROGRAM – MAKARSKA GOURMET EXPO 2019

PRIJAVNICA-MAKARSKA-GOURMET-EXPO-2019

Kako je bilo prošle godine u Splitu:

http://splitgourmetexpo.com/2018/04/18/split-gourmet-expo-2018-food-and-wine-bar-zinfandel-osvojio-rivu/

 

Scroll to Top