MAKARSKA GOURMET EXPO: Restaurant & Wine Bar „Del Posto“

A la carte restoran Del Posto obnovljenog Grand Hotela Slavia u Baškoj Vodi mjesto je gdje se hedonizam slavi vrhunskim namirnicama i vrhunskim kreacijama chefa Marina Ivanaca, biranim vinima i iznimnim ambijentom. Gosti su prvog Makarska Gourmet Expoa – gastronomske izložbe  koju Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija organiziraju u suradnji s Turističkom zajednicom grada Makarske 21. rujna na makarskom Trgu 156. brigade s ciljem promocije lokalne gastronomije. Del Posto na velikom stolu poslužiti će posjetiteljima za predjelo jadranskog brancina s butternut tikvom. Bit će tu i njihova sporo kuhana janjeća koljenica uz prilog palente s dalmatinskom mišancom (jestivo samoniklo bilje), te za desert čokoladno jaje punjeno mousseom od jogurta i kremom od manga.

„Na jedinstvenoj terasi hotelskog a la carte restorana Del Posto dođite kušati zdravu mediteransku kuhinju oplemenjenu samoniklim biljem biokovskih padina uz vrhunska vina s pažljivo biranih lokaliteta domaćih i svjetskih vinogorja. Boravak kod nas je iznimno ugodno iznenađenje; spoj lijepog hotelskog ambijenta s odličnom eno-gastronomskom ponudom, koju s posebnom pažnjom kreira chef Ivanac. Kad otvorite jelovnik i vinsku kartu ostat ćete doslovno zapanjeni hranom i vinima“ – poručili su iz ovog hotela otvorenog još 30-ih godina prošlog stoljeća.

Dodajmo, Del Posto idealno je mjesto za istraživanje gastronomske povijesti Makarskog primorja, posebice Biokova u što se posjetitelji mogu uvjeriti cijele godine, a ne samo tijekom sezone. Pozivaju vas za predah, za objed ili još bolje, za višednevni boravak na mjestu gdje se Biokovo umiruje prekrasnim plažama i morem.

https://www.hoteli-baskavoda.hr/slavia/index-hr.html

Scroll to Top