MALI CHEF: Dječji kuharski master classovi – dvije teme za dvije subote

Kao posebno izdanje i kruna učenja kuhanja za male chefove u sezoni 2019./2020., najavljujemo dva četverosatna tečaja kroz koje će djeca i mladi na zabavan način naučiti se prvim i pravim kulinarskim koracima te usmjeriti ka zdravim prehrambenim navikama. Kroz master classove naši profesionalni kuhari poučit će ih i razlikovati te pravilno kombinirati grupe namirnica po napucima Svjetske zdravstvene organizacije, održavanju higijene u kuhinji, razvrstavanju otpada i timskom radu. Naposljetku mali chefovi dobiti će diplome, a i kušati sve što se pripremalo.

MASTER CLASS: Piletina a la Mali Chef

subota 9-13 sati, 30. svibnja.2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2
cijena 150 kn

Pravi kuharski podvig kojim će ŠKMER-ovi profesionalci s malim chefovima proći tranširanje pileta, kuhanje pileće juhe s povrtnim dodacima, mariniranje i grilanje bataka, pohanje prsiju u cornflakesu te pripremu pilećeg rižota. Čeka nas puno sjeckanja, miješanja i dobra zakuska na kraju tečaja,a da sve prođe u dobrom raspoloženju i sigurnom okruženju pobrinut će se naši profesionalci.


MASTER CLASS: Ribe, školjke, lignjice a la Mali Chef

subota 9-13 sati, 6. lipnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2
cijena 150 kn

Na ovom master classu ŠKMER-ovi profesionalni kuhari djeci će otkriti tajne dalmatinske kuhinje, pune morskih okusa i proljetnih boja sezonskih namirnica. Kuhat će se riblja juha s povrtnim dodacima, praviti salata od tjestenine s tunom, frigati lignjice s prilogom te gratinirati školjkice. Na kraju tečaja sve ćemo po običaju i kušati.

Paket za ova dva master classa stoji 250 kn, a objedinjuje kuhanje s master chefom, trening delikatesnih jela, posluživanje i uživanje u pravoj gozbi s ponekim iznenađenjima kako to mali chefovi i zaslužuju!

Informacije za prijavu:  info@skmer.hr ili na 099 319 89 61

Scroll to Top