MALI CHEF: Krenuo upis u novi ciklus radionica kuhanja za djecu

od 1. listopada, Kuharska akademija, Jobova 2, Split

Dragi mali chefovi, pripremite se za nove kuharske čarolije jer sa školskom godinom kreću i naše radionice “MALI CHEF” te su u tijeku prijave.

Svake subote od 1. listopada u ŠKMER-ovoj Kuharskoj Akademiji kroz igru i kuhanje naši profesionalni kuhari poučavat će male polaznike (djecu predškolske dobi i učenike nižih razreda) zdravim prehrambenim navikama, pripremi jednostavnih jela sa sezonskim namirnicama koja kasnije mogu kod kuće raditi i s roditeljima. Osim toga, učiti će se održavanju higijene u kuhinji, razvrstavanju otpada i timskom radu te naposljetku dobiti diplome.
Da pojasnimo, ovu smo priču započeli graditi kroz radionice „Želim jesti zdravo“ prije 10 godina, njima educirati djecu o odabiru zdravih namirnica, kako voće i povrće što više uključiti u svoju prehranu, time doprinijeti kvaliteti zdravlja i života. Kako svaki projekt koji je uspješan traži nadogradnju, iz radionica je izrastao novi koncept “malog chefa” u kojem djeca rane dobi (od 6 godina) uče istinske kulinarske korake, razlikovati te pravilno kombinirati grupe namirnica (žitarice, voće i povrće, mlijeko i mliječni proizvodi te meso, perad, riba, jaja, orašasto voće i sjemenke) po napucima Svjetske zdravstvene organizacije, a pri tom imat će priliku kušati i upoznati vrhunske čokolada i sireve.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na: mob. 099 319 89 61 ili na naš
e-mail info@skmer.hr ili se, pak, prijaviti preko formulara PRIJAVA NA RADIONICE

Scroll to Top