MALI CHEF: Završen prvi dječji master class na temu piletine, a u subotu mali će kuhari pripremati morska jela

Živahno je bilo dječjem master classu “Piletina a la Mali Chef” u subotu…..Ekipa mladih kuhara bavila se tranširanjem, kuhanjem juhe, grillanjem bataka, pripremom pilećih prsa i rižota….U subotu. 6. lipnja, na redu je dječji MASTER CLASS: Ribe, školjke, lignjice a la Mali Chef.

Kroz četiri sata male je kuhare Drago Mandić, dvostruki juniorski prvak Bisera mora, proveo kroz tajne kuhanje jela od piletine. Uz puno sjeckanja, oblikovanja tijesta za domaći kruh, kuhanja i zabave, dakako, i uz velike mjere opreza naših voditelja kako ne bi bilo ozljeda, mali su chefovi napravili objed za prste polizati. Također, učili su se održavanju higijene u kuhinji, razvrstavanju otpada i timskom radu. Sve to očekuje i polaznike MASTER CLASSA: Ribe, školjke, lignjice a la Mali Chef u subotu, 6. lipnja, u 9 sati.

Na ovom master classu ŠKMER-ovi profesionalni kuhari djeci će otkriti tajne dalmatinske kuhinje, pune morskih okusa i proljetnih boja sezonskih namirnica. Kuhat će se riblja juha s povrtnim dodacima, praviti salata od tjestenine s tunom, frigati lignjice s prilogom te gratinirati školjkice. Na kraju tečaja sve ćemo po običaju i kušati.

Cijena tečaja je 150 kuna, a informacije i detalje o prijavi možete dobiti mailom: info@skmer.hr ili na broju 099 319 89 61

 

 

Scroll to Top