Master class: Janjetina

Termin održavanja: 2024.

Chefovi, F&B voditelji, vlasnici, nastavnici kuharstva, slastičarstva, posluživanja i ekonomske grupe predmeta.

Janjetina, kraljica primorske gastronomije, nezaobilazan je dio ponude gastronomije većine ugostiteljskih objekata uz brojne mogućnosti pripreme i prezentacije tradicionalnih i modernih jela od janjetine, kreiranje kompletan meni od janjetine, od predjela do deserta, kroz topla i hladna jela.
Uz putovanje janjećim jelima od predjela do deserta, pripremati će se atraktivna jela za restorane, proslave, kao i posebna ponuda u formi malih zalogaja i u street food formatu.
Edukacija obuhvaća:
  • Upoznavanje s mesom, pasminama, proizvodnji i tehnologiji
  • Tehnike tranžiranja cijelog janjeta
  • Priprema pojedinih pozicija za tradicionalna i moderna jela od janjetine
  • Kreiranje kompletnog menua od janjetine
  • Priprema tematskih jela
  • Plating jela od janjetine
Predavač: Željko Neven Bremec
Dan 1: 15:00 – 21:00
Dan 2: 09:00 – 15:00; 18:00 – 22:00

Broj sati: 16 sati
Trajanje programa: 2 dana
Cijena po polazniku: 1260 EUR 
**Cijena uključuje opremu i materijale za rad, namirnice, certifikate, smještaj u 1/1 sobama (2 noćenja).

 

 

Scroll to Top