MCA trening: ŠKMER-ovom trojcu chefova pridružio se zagrebački slastičarski majstor Robert Hromalić

Privodi se kraju prvi ciklus ovogodišnjeg Mediterranean Culinary Arts (MCA) specijaliziranih edukacija i treninga za chefove pode vodstvom Steve Karapandže, Željka Nevena Bremeca i Hrvoja Zirojevića.  Kao što smo najavili, dovodimo i gostujuće predavače, a imali smo sreću da od ovog ponedjeljka ekipi predavača se pridružio Robert Hromalić, vrhunski slastičar iz Zagreba koji se školovao u prestižnom pariškom Ferrandiju (Ferrandi – L’école française de gastronomie et de management hôtelier). Nakon toga radio je u i  Restaurant Le Meurice Alain Ducasse sa chefom Cédricom Groletom gdje se usavršavao u pravljenju najluksuznijih francuskih deserata koji je odlučio prenijeti u Hrvatsku što je se donedavno moglo probati u zagrebačkom Timeu. Dodajmo da će Hromalić sa svojim iznimnim iznimnim slastičarskim kreacijama i recepturama pridružiti našem trojcu predavača i “trenera” u svojstvu specijaliste za deserte i  na idućem MCA treningu koji će se održati od 4. do 16.ožujka 2019. godine u ŠKMER-ovoj Kuharskoj Akademiji u Splitu.

Ostale pojedinosti i prijavnica za MCA u ožujku nalalaze se na linku: https://www.skmer.hr/mediterranean-culinary-arts

Scroll to Top