MEDITERRANEAN CULINARY ARTS 2021: Edukacije za za profesionalne kuhare…od majstora domaće gastronomije do škole Alain Ducassea

MCA dvotjedni trening – voditelji: Ž. N. Bremec, H. Zirojević, S. Karapandža i dr.02.-13. 11. 2021

MCA by Alain Ducasse – Predjela i glavna jela restorana s 3 Michelinove zvjezdice 16.-19.11.2021.

Želite li dopuniti svoja znanja, nadograditi iskustva novim mediteranskim recepturama i tehnikama Haute Cuisine, a uz sve to ugraditi iskustva eminentnih chefova, prijavite se na naša MEDITERRANEAN CULINARY ARTS treninge u studenom. Započinjemo s dvotjednim MCA trening objedinjuje moderna i tradicijskih jela mediteranske kuhinje za ciljanu skupinu kuhara/chefova s najmanje trogodišnjim iskustvom, kako bi se što bolje obučili izradi jelovnika i tematskih menua. Program objedinjuje i napredne kulinarske metode i tehnike koje ćete savladati pod vodstvom chefa Željka Nevena Bremeca, Hrvoja Zirojevića, Steve Karapandže, Martina Grubiše, specijaliste za gluten free kuhinju, te vrhunskih slastičara.

Link:

Mediterranean Culinary Arts

Kao nadogradnja tom programu, iz Pariza nam stiže chef Florian Gravelle, predavač Ecole Ducasse, pariške škole visoke gastronomije jednog od najboljih kuhara današnjice Alaina Ducassea. Tijekom boravka u Splitu prenijeti će nam koncept francuske gastronomije koji objedinjuje metodologiju rada, recepture i ustroj kuhinja prestižnih restorana s tri Michelinove zvjezdice “Le Louis XV – Alain Ducasse à l’Hôtel de Paris” (Monaco), “Alain Ducasse au Plaza Athénée” (Paris) i “Alain Ducasse at the Dorchester” (London).

Link:

Mediterranean Culinary Arts Ecole Ducasse

Kako bi doznali o čemu se radi, na linku “prošetajte” Ecole Ducasse-Paris Campusom, novim centrom za obrazovanje u kulinarskim umjetnostima.

 

Scroll to Top