Mediterranean Culinary Arts by Alain Ducasse ponovo stiže u Split…pogledajte video kako je to bilo u veljači

U idućoj sezoni treninga za profesionalce ponovo nam u Kuharsku Akademiju stiže pariška škola visoke gastronomije Ducasse Education. U veljači 2020. godine kroz prvi Mediterranean Culinary Arts (MCA trening) by Alain Ducasse gostovao nam je u Kuharskoj Akademiji vrhunski edukator i chef Mark Guillain-Williams iz pariškog Ducasse Education centra, a teme su bile koncept i ponude restorana ovjenčanih s 3 Michelinove zvjezdice, a nose ime i dio su brenda Alain Ducassea, jednog od najvećih kuhara današnjice.

Inače, MCA by Alain Ducasse program je namijenjen za chefove s relevantnim radnim iskustvom, najzahtjevnija je edukacija ŠKMER-a i idealna je nadogradnja na već pokrenuti MCA trening (https://www.skmer.hr/mediterranean-culinary-arts/) koji vode domaći cheofovi Željko Neven Bremec, Hrvoje Zirojević, Stevo Karapandža i gostujući specijalisti pojedinih područja kao što su vodeća domaća slastičarka Petra Jelenić od 9. do 20. studenog 2020. godine.

MCA by Alain Ducasse izvodi se na engleskom jeziku, a vode ga renomirani svjestki chefovi i senior predavači te najpoznatije francuske škole gastronomije. Pod imenom ovog velikog kuhara danas posluje čak 34 restorana na tri kontinenta i u sedam zemalja – od Pariza do Tokija. Ducasseovi programi se provode u tri škole u Francuskoj različitih specijalizacija i područja, a trening u Splitu je namijenjen upravo chefovima koji teže  savršenstvu i rado će svoj rad obogatiti posebnim novim preporukama, idejama i vještinama.

 

 

 

Scroll to Top