MEDITERRANEAN CULINARY ARTS: Dvotjedni kuharski hands on trening za profesionalne kuhare – edition 2024.

👉 26.2. – 8. 3. 2024., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Želite li proširiti svoja znanja, nadograditi iskustva novim mediteranskim recepturama i tehnikama Haute Cuisine, a uz sve to ugraditi iskustva eminentnih chefova, prijavite se na MEDITERRANEAN CULINARY ARTS (MCA), novi ciklus dvotjednog kuharskog hands on treninga u veljači i ožujku 2024., a vode ga Željko Neven Bremec, Sokol Prenga, Hrvoje Zirojević, Petar Vlak te pastry chefica Ivana Bradarić.
Polaznicima se kroz niz modula i nudi najviša razina teoretskog i praktičnog znanja o aktualnim trendovima u modernom kulinarstvu, kao i savladavanje tradicijskih umijeća mediteranske kuhinje te priprema jela po različitim zdravstvenim režimima i izrada restoranskih deserta.
Program uključuje i napredne kulinarske metode i tehnike te elemente Haute (vrhunske –“high-level”) kuhinje, dakle, one koja je priznata po svjetskim standardima, a objedinjuje preciznu pripremu i besprijekornu prezentaciju. Tijekom treninga učit će se izrađivati jelovnici za različite ugostiteljske objekte i ovisno o sezoni namirnica.

Program se održava se u sklopu Kuhinje Znanja (UP.02.3.1.03.0137.), prijekta kojim se jača društveno poduzetništvo, promiču Zero Waste koncepti, tradicija i nove tehnologije.
PRIJAVE I INFORMACIJE: info@skmer.hr / +385 99 319 89 61/
ONLINE: https://skmer.hr/mediterranean-culinary-arts/
Termin održavanje edukacije:
pon – pet 26.02. – 01.03.2024., 9:00 – 15:00
pon – pet 04.03. – 08.03.2024., 9:00 – 15:00
✅Ovisno o složenosti, priprema se 4 do 10 kompletnih jela na dan. Polaznici na kraju programa mogu samostalno napraviti svako jelo – ukupno preko 60 recepata.
✅Cijena po polazniku: 2.125 EUR (16.010,81 HRK)
Redovni članovi imaju popust 20%
✅Način plaćanja: 20% od iznosa kao potvrda rezervacije termina, preostali iznos do kraja programa.

Mediterranean Culinary Arts  održava se u sklopu EU projekta Kuhinja Znanja (UP.02.3.1.03.0137.) za jačanje društvenog poduzetništva, promicanje Zero Waste koncepta, tradicije i novih tehnologija. Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) razvijaju 4 edukacijskih paketa projekta sufinancirane kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda, „Zajedno do fondova EU. Time ojačavaju stručni i društveni utjecaj podizanjem standarda temeljem napredne prakse i izvrsnosti.

Projekt Kuhinja znanja su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

Scroll to Top