Mediterrranean Culinary Arts Ecole Ducasse program je namijenjen za chefove s relevantnim radnim iskustvom, ujedno najzahtjevnija je edukacija ŠKMER-a i idealna nadogradnja na MCA trening koji vode domaći chefovi Željko Neven Bremec, Hrvoje Zirojević, Stevo Karapandža i gostujući specijalisti pojedinih područja za slastičarstvo i prehranu po posebnim zdrastvenim režimima.

MCA Ecole Ducasse program se provodi hands on na engleskom jeziku uz chefa prevoditelja te osigurava najbolje visoko specijalizirane tehnike i inspiracije za vrhunske profesionalce i njihov uspješan rad u restoranima i hotelima. Vode ga renomirani svjetski chefovi i senior predavači te najpoznatije francuske škole gastronomije.

Pod imenom Alain Ducassea danas posluje čak 34 restorana na tri kontinenta i u sedam zemalja – od Pariza do Tokija. Njegovi edukativni programi i kulinarski treninzi se provode u tri škole u Francuskoj različitih specijalizacija i područja. Trening u Splitu namijenjen je chefovima koji traže savršenstvo i žele svoj rad obogatiti posebnim idejama, tehnikama i vještinama suvremene svjetske gastronomije.

BEST OF INTERNATIONAL ALAIN DUCASSE

21.11. – 24.11.2023. od 9 do 15 sati.

Sadržaj programa:

  • Kreiranje prikladnog jelovnika za internacionalnu klijentelu na visokokvalitetan način;
  • Recepti Alain Ducasse 34 restorana SAD-a, Azije, istočnog i zapadnog Mediterana
  • Usvajanje specifičnih tehnika i priprema, kuhinjskih koncepata, metoda kuhanja i procesa regeneracije hrane

Predavač: Executive chef Julian Mercier

Veličina grupe: do 8 do 10 osoba
Broj sati: 32 sata
Trajanje programa: 4 dana

Cijena po polazniku: 1.990 EUR (14.993,66 HRK)
Cijena po polazniku s uključenim smješajem na bazi 5 dana: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)

Redovni članovi imaju popust 20%

Način plaćanja: 20% od iznosa kao potvrda rezervacije termina, preostali iznos do kraja programa.

Za polaznike osiguravamo:
ECOLE DUCASSE Master Class recepture i upute
ECOLE DUCASSE Certifikate

Predavač: Ecole Ducasse Chef instructor

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Alan Ducass -MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS (#8)

ČLANCI

Scroll to Top