
Mediterrranean Culinary Arts Ecole Ducasse program je namijenjen za chefove s relevantnim radnim iskustvom, ujedno najzahtjevnija je edukacija ŠKMER-a i idealna nadogradnja na MCA trening koji vode domaći chefovi Željko Neven Bremec, Hrvoje Zirojević, Stevo Karapandža i gostujući specijalisti pojedinih područja za slastičarstvo i prehranu po posebnim zdrastvenim režimima.
MCA Ecole Ducasse program se provodi hands on na engleskom jeziku uz chefa prevoditelja te osigurava najbolje visoko specijalizirane tehnike i inspiracije za vrhunske profesionalce i njihov uspješan rad u restoranima i hotelima. Vode ga renomirani svjetski chefovi i senior predavači te najpoznatije francuske škole gastronomije.
Pod imenom Alain Ducassea danas posluje čak 34 restorana na tri kontinenta i u sedam zemalja – od Pariza do Tokija. Njegovi edukativni programi i kulinarski treninzi se provode u tri škole u Francuskoj različitih specijalizacija i područja. Trening u Splitu namijenjen je chefovima koji traže savršenstvo i žele svoj rad obogatiti posebnim idejama, tehnikama i vještinama suvremene svjetske gastronomije.
Master Class jela s 3 zvjezdice
21.11. – 24.11.2023. od 9 do 15 sati.
Sadržaj Master Classa:
- usavršavanje tehnika i specifičnosti načina pripreme vrhunskih namirnica prema konceptu naturalité (naturalness, prirodnost) kuhinje Ducasse restaurants 3 Michelinove zvjezdice
- usavršavanje jela s izbalansiranim omjerom namirnica u kombinacijama odabranih menua po Haute Cusine standardima
- odabir i priprema glavnih namirnica, priloga, temeljaca, krema s načinom posluživanja i platingom
- usvajanje metodologije i recepata korištenih u restoranima s tri zvjezdice “Le Louis XV – Alain Ducasse à l’Hôtel de Paris” (Monaco), “Alain Ducasse au Plaza Athénée” (Pariz) i “Alain Ducasse at the Dorchester” (London)
Veličina grupe: do 8 do 10 osoba
Broj sati: 32 sata
Trajanje programa: 4 dana
Cijena po polazniku s uključenim smješajem na bazi 5 dana: 3.100,00 EUR (23.356,95 HRK)
Redovni članovi imaju popust 20%
Način plaćanja: 20% od iznosa kao potvrda rezervacije termina, preostali iznos do kraja programa.
Za polaznike osiguravamo:
ECOLE DUCASSE Master Class recepture i upute
ECOLE DUCASSE Certifikate
Predavač: Ecole Ducasse Chef instructor
OBRAZAC ZA PRIJAVU
ČLANCI
HRVOJE ZIROJEVIĆ & DRAGAN ŠLJIVIĆ: Renomirani chefovi o Mediterranean Culinary Artsu by Alain Ducasse koji započinje u našoj Kuharskoj Akademiji
3.-7- veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Skorašnja edukacija uz kuharski trening u ŠKMER-u prema konceptima “prirodnosti” restorana “Le Louis XV – Alain …
MEDITERRANEAN CULINARY ARTS BY ALAIN DUCASSE: Metodologija i recepti najekskluzivnijih svjetskih restorana u veljači u ŠKMER-u
Ducasse Education, prestižna francuska škola visoke gastronomije pod vodstvom Alaina Ducassea, u ŠKMER-ovoj Kuharskoj Akademiji, između ostalog, donosi 4.-7. veljače edukaciju o konceptu Le Louis …
MEDITERRANEAN CULINARY ARTS BY ALAIN DUCASSE EDUCATION uz renomiranog chefa Mark Guillain-Williamsa
3.-7- veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Iz pariškog Ducasse Education centra stiže nam u našu Kuharsku Akademiju vrhunski edukator i chef Mark …