MEDITERRANEAN CULINARY ARTS ROADSHOW: Radionica naprednih tehnika i optimiziranja poslovanja za ugostitelje i chefove Hvara

utorak 12-15 h, 22. ožujka 2022., Gastro Centar Hvar, Miće Marchija 9, Hvar

Putujuća radionica Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija donosi još jednu trosatnu edukaciju uz demonstracije iz Mediterranean Culinary Arts (MCA) programa u Hvar, spajajući vrhunsko kulinarstvo i prijedloge za optimizaciju poslovanja. Radionica, između ostalog, objedinjuje aktualne kulinarske trendove Mediterana s tradicionalnom kuhinjom, jačanje kompetencija, a namijenjena je ugostiteljima, kuharima te F&B menadžerima,a ujedno je završetak turneje tima Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija tijekom koje su održane edukacije na Braču, Crikvenici, Splitu, Zagrebu, Sv. Martinu na Muri, Osijeku, Iloku i Vukovaru.

I ovu polsjenju u nizu, vodi chef Željko Neven Bremec, a teme su atraktivna jela od ribe; savršeni carpaccio, riblji tartar, glavna riblja jela s prilozima i platingom, kao i priprema vrhunskih a la carte morskih predjela s modernima dekoracijama po Haute Cuisine standardu uz primjenu Zero Waste koncepta.

Mediterranean Culinary Arts roadshow program izvodi se uz potporu Ministarstva turizma RH, partnera i sponzora kao dio projekta Kompetencije za izvrsnost u ugostiteljstvu.

Broj mjesta je ograničen, a sudjelovanje besplatno.

Informacije i prijave na: +385 99 3198 961 ili info@skmer.hr

Scroll to Top