MEDITERRANEAN CULINARY ARTS: Upisi u srpanjski petodnevni modul te u dvotjedni jesenski kuharski MCA program za profesionalce

LJETNI MCA trening 22. – 26. srpnja 2022. /JESENSKI MCA trening 07.- 18. studenog 2022./ ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Pripremili smo još dva ovogodišnja ciklusa kuharskih treninga MEDITERRANEAN CULINARY ARTS (MCA). Stoga, želite li dopuniti svoja znanja, nadograditi iskustva novim mediteranskim recepturama i tehnikama, a uz sve to ugraditi iskustva eminentnih chefova, prijavite se na naše hands on kuharske treninge u ŠKMER Kuharskoj Akademiji.

Ljetni MCA trening

Održat će se od 22. do 26. srpnja 2022., a riječ je o skraćenoj varijanti programa za one koji žele i mogu ljeto iskoristiti kako bi usvojili vrhunske tehnike, recepture i koncepte mediteranske kuhinje po mjeri vrhunskih chefova. Tijekom ovog ljetnog modula u kuharskom kabinetu udruge podrobno će se proći temelji klasične mediteranske kuhinje kroz kuhanje različitih specijaliteta od ribe, školjki, glavonožaca i mesa, te pripremu rižota, domaće tjestenine, umaka, nadjeva, raznih vrsta kruha, peciva i focaccije, kao i restoranskih slastica.

Cijena je 8.000 kn, a iznos uključuje sva sredstva za rad, namirnice i certifikat.

Jesenski MCA trening

Dvotjedni kuharski trening za profesionalce MEDITERREAN CULINARY ARTS, pak, održat će se od 7. do 18. studenog 2022., a namijenjen je kuharima s najmanje tri godine radnog iskustva. Ovaj modul nudi najvišu razinu teoretskog i praktičnog znanja o aktualnim trendovima u modernom kulinarstvu, a objedinjuje pripremu modernih i tradicijskih jela mediteranske kuhinje za ciljanu skupinu kuhara/chefova kako bi se što bolje obučili izradi jelovnika i tematskih menua. Program uključuje napredne kulinarske metode i tehnike i elemente Haute Cuisine, pod vodstvom chefa Željka Nevena Bremeca i drugih domaćih predavača i chefova poput Hrvoja Zirojevića, Steve Karapandže, Martina Grubiše (specijaliste za gluten free kuhinju) te posebne specijale s vrhunskim slastičarima.

Ovisno o složenosti, priprema se 4 do 10 kompletnih jela na dan. Polaznici na kraju programa mogu samostalno napraviti svako jelo – ukupno preko 60 recepata.


Cijena po polazniku: 16.000 kn

Redovni članovi imaju popust 20%

Način plaćanja: 20% od iznosa kao potvrda rezervacije termina, preostali iznos do kraja programa.
*Opcija za članove: edukacija  s osiguranim smještajem: 19.000 kn

Prijave za oba MCA modula: info@skmer.hr ili +385 99 319 89 61 ili preko linka:

Mediterranean Culinary Arts

Scroll to Top