MEDITERRANEAN PASTRY ARTS – Petodnevni ljetni master class s Terezom Alabandom

28.8.2023. – 1.9.2023., od 9 do 15 sati, ŠKMER Kuharska Akademija Split

Male slatke kompozicije i složene partiture, napredne tehnike izrade i vrhunsko serviranje slastica, teme su ovog slastičarskog treninga Tereze Alabande za profesionalne slastičare s relevantnim radnim iskustvom. Želite li utvrditi ili proširiti svoja znanja i vještine te iskušati se u haute patisserie, prijavite se u ŠKMER Akademiji na posebno ljetno izdanje s jednom od najboljih hrvatskih slastičarki.

Program obuhvaća hands on slačastičarski trening u jutarnjem terminu od 9 do 15 sati, a imate i mogućnost smještaja.


Program: 

  • Monoporcije, entremets, monotartovi i moderni ekleri
  • Izrada modernih krema cremeux, namelaka i tučeni ganache
  • Izrada voćnih gelova i džemova
  • Izrada raznobojnih glazura
  • Izrada ukrasa od temperirane čokolade

Tehnike:

  • izrada višeslojnih entremet deserata i monoporcija
  • korištenje i kombiniranje raznih vrsta silikonskih kalupa
  • izrada specijalnih biskvita
  • izrada različitih vrsta hrskavih slojeva u desertu i njihova funkcija
  • izrada voćnih gelova raznim tehnikama
  • izrada choux tijesta i craquelin hrskavog sloja
  • oblikovanje eklera
  • izrada krema cremeux i namelaka
  • izrada mirror glazura i njihova upotreba
  • moderne tehnike temperiranja čokolade i izrada ukrasa
  • korištenje velour spreja za ukrašavanje slastica

Cijena: 1.400,00 EUR
Trajanje: 30 sati
Veličina grupe: 8 – 10 polaznika
Cijena sa smještajem: 2.100,00 EUR

PRIJAVE & INFORMACIJE: ☎Informacije i prijave: 099 319 89 61 info@skmer.hr ili preko linka:

MEDITERRANEAN PASTRY ARTS – Ljetni slastičarski masterclass

Scroll to Top
Malcare WordPress Security