MEDITERREAN CULINARY ARTS: Jesenski ciklus uz Stevu Karapandžu, Željka Nevena Bremeca, Hrvoja Zirojevića i Dragicu Lukin

9.-20. studenog 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
Novi ciklus MCA treninga uvodi nove u program i tehnike poput sushija, a voditeljima Željku Nevenu Bremecu, Hrvoju Zirojeviću i Stevi Karapandži pridužiti će se najnagrađivanija hrvatska slastičarka Dragica Lukin.

Mediterranean Culinary Arts trening namijenjen je kuharima s najmanje tri godine iskustva, a nudi najvišu razinu teoretskog i praktičnog znanja o aktualnim trendovima u modernom kulinarstvu. Osim toga, MCA trening objedinjuje i pripremu tradicijskih jela mediteranske kuhinje za ciljanu skupinu kuhara/chefova kako bi se što bolje obučili izradi jelovnika i tematskih menua. Program uključuje napredne kulinarske metode i tehnike i elemente Haute Cuisine, a posebno iznenađenje ove sezone je gostovanje Dragice Lukin.

Vlasnica je slastičarnice Villa Soši u Umagu, Internacionalni vitez kulinarstva jugoistočne Europe i Mediterana te predsjednica Hrvatskog saveza slastičara. Dragica Lukin članica je WACS-a (World Association of Chefs’ Societies) i ŠKMER-ovog tima međunarodnih sudaca, a iza nje je preko 40 godina zavidne domaće i svjetske karijere. O detaljima što nas očekuje na slastičarskom dijelu MCA treninga s Dragicom Lukin uskoro ćemo objaviti poseban članak.

Slijedeći vaše i zahtjeve tržišta odlučili smo u MCA uvrstiti i trening sushi tehnika te gluten free jela, a očekuje vas na desetke receptura koje će se svakodnevno raditi na ovom programu.

Detalje o prijavi i sadržaju MCA treninga možete pronaći na linku:

https://www.skmer.hr/treninzi-za-profesionalne-kuhare/

Scroll to Top