MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS BY ECOLE DUCASSE – Best of Alain Ducasse program za chefove s iskustvom

22.-25. studenog 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

U studenom po četvrti put u ŠKMER Akademiji gostuje francuska Ecole Ducasse, jedna od vodećih svjetskih škola visoke gastronomije. Ovaj put će kulinarske treninge voditi vrhunski chef Yann Capsie, senior predavač te škole, koji će nam prenijeti osmišljena jela s potpisom, kao i pomno razrađene gastronomske koncepte velikog francuskog chefa Alaina Ducassee. S polaznicima će se pripremati jela restorana tri Michelinove zvjezdice, te iskušati kulinarske tehnike kojima se ulazi u svijet Haute Cuisine vodećih od 34 svjetska Ducasseova restorana.

https://www.youtube.com/watch?v=W1Hmjl0bCCk

Yann Capsie svoju je kulinarsku karijeru gradio u prestižnim restoranima na francuskoj rivijeri i inozemstvu. Bio je glavni kuhar Spoon restorana chefa Alaina Ducassea u Saint-Tropezu, Londonu i Gstaadu, gdje se služe vrhunska egzotična, interkontinentalna jela kojima se putuje svijetom.

Danas je izvršni kuhar restorana Cucina Byblos – Alain Ducasse u Saint-Tropezu. Michelinov vodič opisuje Cucina Byblos kao mjesto kojim se Alain Ducasse nadovezao na svoje uspješne koncepte u Parizu, s jelovnicima koje čine izdašna talijanska kuhinja pripremljena od namirnica vrhunske kvalitete.

Prijave i detalji:

Mediterranean Culinary Arts Ecole Ducasse

 

Scroll to Top