Međunarodna nagrada “Superior Taste Award” dodijeljena jadranskim kozicama Gastro ribarnica Brač

AMARE meso jadranskih kozica našeg partnera tvrtke Centaurus, vlasnika lanca Gastro ribarnica Brač, prepoznat je kao iznimno kvalitetan proizvod, te su mu na International Taste Institute u Briselu dodijeljene visoke ocjene. Centaurusove kozice ovjenčane su prestižnom internacionalnom nagradom “Superior Taste Award”.

 “Izuzev visoke kvalitete i jednostavne primjene ovog proizvoda, uvijek volimo naglasiti da je u pitanju domaći ulov, koji nije tretiran, te je ručno očišćen i pakiran u Hrvatskoj! Upravo to mu pruža još dodatnu vrijednost.” – istaknuli su iz Centaurusa.

Međunarodni institut za okus u Briselu od 2005. godine pomaže poboljšanju kvalitete proizvoda dodjeljivanjem Superior Taste nagrade. Proizvode testira oko 200 profesionalnih stručnjaka za ukus, koji na temelju iskustva u degustaciji stručno ocjenjuju različite parametre proizvoda.

“Izuzev visoke kvalitete i jednostavne primjene ovog proizvoda, uvijek volimo naglasiti da je u pitanju domaći ulov, koji nije tretiran, te je ručno očišćen i pakiran u Hrvatskoj! Upravo to mu pruža još dodatnu vrijednost jer je jedan od rijetkih proizvoda kojeg kao takvog možete kupiti na policama. Ovo je još jedno u nizu velikih priznanja za naše proizvode, te još jedan dokaz da se kvalitetom i timskim radom mogu postići velike stvari. Također, hvala i Vama što ste ovaj proizvod prepoznali i prihvatili u svoje kužine, jer bez Vas ovo ništa ne bi vridilo” – dodali su iz Centaurusa.

 

Amare

Scroll to Top